ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ !

Μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής “To Καστέλι”  στο προαύλιο του παλαιού πέτρινου σχολείου Παλαιοχωρίου.

Έντονα τα συναισθήματα από απόμαχους και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς αλλά και από όλους τους παρευρισκόμενους που με συγκίνηση θυμήθηκαν τα σχολικά τους χρόνια και σε πολλούς από εμάς δόθηκε η δυνατότητα να βραβεύουμε τους παλιούς μας δασκάλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό και την… έναρξη λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και η ονοματοδοσία της προς τιμήν του ιδρυτή της “ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΙΑΛΗΣ”. 

Η πρόσφατη ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του πέτρινου σχολείου από τον Δήμο Αριστοτέλη έδωσε την δυνατότητα να ξεκινήσει εκ νέου η λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Τελετή απονομής “ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ” στους απόμαχους εκπαιδευτικούς του Παλαιοχωρίου.

Ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Αυγερινός παρουσίασε την καθοριστική συμβολή του αειμνήστου δασκάλου και ακάματου εργάτη του Πολιτισμού Στάθη Τσιάλη στην ίδρυση και λειτουργία τόσο της δανειστικής Βιβλιοθήκης του Ομίλου όσο και του ιδίου του Ομίλου. 

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά και μας ταξίδεψε με τις υπέροχες μελωδίες της η Χορωδία Παλαιοχωρίου Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αριστοτέλη και της Κοινότητας Παλαιοχωρίου.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Απόστολο Παπαργυρίου  και τα άξια μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Ομίλου Παλαιοχωρίου “Το Καστέλι” για την υπέροχη εκδήλωση. Με τις πρωτοβουλίες τους αναβαθμίζουν πολιτιστικά τον τόπο μας. – ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 27/3/2023]