ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πόρτα ευκαιρίας για το μέλλον αποτέλεσε για δεκάδες άνεργους συμπολίτες μας η «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η «Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Α.Ε» την περασμένη Τετάρτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, με τη συμμετοχή 32 επιχειρήσεων που προσέφεραν περισσότερες από 120 θέσεις εργασίας, σε 28 διαφορετικές ειδικότητες!

Δείτε εδώ τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν:

Ενημέρωση για τη δράση έλαβαν ο ΟΑΕΔ του Πολυγύρου και διάφορα ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προωθήσουν τη σχετική πληροφόρηση σε απόφοιτους καταγόμενους από την περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που η δράση έχει ολοκληρωθεί, οι ενδιαφερόμενοι που αναζητούν εργασία μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την ΑΞΤΑΔΑ ΑΕ προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας που παραμένουν ελεύθερες ή να ζητήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας των επιχειρήσεων.

Η Πρόεδρος της Βουλής ΑΞΤΑΔΑ ΑΕ κ. Μαριλένα Ζαμάνη, ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε και ενισχύουμε έναν θεσμό που δημιουργεί ευκαιρίες πρώτης ένταξης, ή επανένταξης στην αγορά εργασίας και στο πέρασμα των ετών έχει βοηθήσει στην εργασιακή αποκατάσταση πολυάριθμων συμπολιτών μας. Δικτυωνόμαστε με όλες εκείνες τις πηγές που μπορούν να συμβάλλουν στην επιτυχία του θεσμού και διατηρούμε την εγρήγορσή μας, ώστε η Ημέρα Καριέρας να αποτελεί ευκαιρία με διάρκεια και να μην περιορίζεται αυτή μόνο στην ημέρα της διοργάνωσης.»

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, αφού επισκέφθηκε τον χώρο διεξαγωγής των συναντήσεων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκπροσώπους των εταιρειών και με άνεργους που συμμετείχαν, δήλωσε: «Η ενίσχυση της απασχόλησης στην τοπική κοινωνία, είναι μια από τις μόνιμες έγνοιες μας. Σ` αυτή την κατεύθυνση, η Ημέρα Καριέρας, αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο, που στηρίζει, όχι μόνο την αποκατάσταση ανέργων, αλλά ακόμα περισσότερο την παραμονή και δημιουργική προοπτική των νέων μας στον τόπο τους. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, αλλά και στη διοίκηση της ΑΞΤΑΔΑ ΑΕ για τον επαγγελματισμό με τον οποίο εξελίσσει το θεσμό και τον αναβαθμίζει σε μια σταθερή γέφυρα συνάντησης ανέργων και επιχειρήσεων, σχεδόν καθ` όλη τη διάρκεια του έτους.»

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 24/2/2023]