ΔΥΟ ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Η Ελληνικός Χρυσός έχει αποδείξει πως παίρνει πολύ σοβαρά την υπόθεση Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Θεωρεί την υπευθυνότητα θεμέλιο λίθο της Βιώσιμης ανάπτυξης και έχει δηλώσει πως στηρίζει τον τόπο με πράξεις ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, επενδύοντας διαχρονικά στην ουσιαστική συνεργασία με τους κατοίκους και κάνοντας πράξη το όραμα για τη βιώσιμη Ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Ένας από τους εξειδικευμένους στόχους της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η συμβολή στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας, τον οποίο επαναλαμβανόμενα εκπληρώνει μέσα από μια πληθώρα δράσεων και πρωτοβουλιών.

Τελευταία δράση ήταν η κάλυψη του κόστους αγοράς δύο νέων τετρακίνητων οχημάτων με διπλή καμπίνα, και για μεταφορά προσωπικού, μέσα από τον προϋπολογισμό του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της εταιρείας. Στη συνέχεια τα δύο φορτηγάκια τέθηκαν στη διάθεση του Δήμου Αριστοτέλη ο οποίος έτσι ενισχύει το στόλο του, θέτοντας τα στα στην υπηρεσία της καθημερινότητας του δημότη.

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πως οι δράσεις της Ελληνικός Χρυσός στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης διακρίνονται –εκτός από το χαμηλό προφίλ, όσον αφορά τη δημοσιότητα–, για την χρηστικότητα και τη χρησιμότητα και δεν αναλώνονται σε κινήσεις βιτρίνας και εντυπωσιασμού για την απλή συγγραφή ενός δελτίου τύπου. Ελπίζουμε και θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, στην υπηρεσία του δημότη Αριστοτέλη και του πολίτη της ΒΑ Χαλκιδικής.