”ΆΝΑΨΕ” ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

«Άναψε» τη Δευτέρα 12/12/2022 το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στην Ιερισσό, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού.

Η γιορτή διοργανώθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη, σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα, Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δημοτική ΑΕ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αριστοτέλη, όπου δεκάδες παιδιά φόρεσαν το χαμόγελό τους και μας ταξίδεψαν μουσικά, παρουσιάζοντας μας τις ικανότητες τους επάνω στη σκηνή.

Έπειτα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κέντρο Πολιτισμού, άναψε ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη Στυλιανός Βαλιάνος μαζί με τους προέδρους των Νομικών Προσώπων κα Μαριλένα Ζαμάνη και κ Αστέριο Τζιτζιρίκα, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος.

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν εδέσματα και κρασί ενώ η παιδική χορωδία έψαλλε τα κάλαντα. Η φιλαρμονική μπάντα της Ιερισσού έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τη σκυτάλη πήραν οι Μουσικοί της Μουσικής Σχολής ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Μαέστρο της φιλαρμονικής Ιερισσού που ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με το σαξόφωνό του.

Για τους μικρούς μας φίλους, υπήρχε: Ζωγραφική προσώπου, χειροτεχνίες, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η εμφάνιση του ίδιου του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μοίρασε γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, παίρνοντας στο τέλος το κάθε παιδί την αναμνηστική του φωτογραφία!

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και όσους συνεργάστηκαν μαζί μας!

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 13/12/2022]