ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Την πρωτοβουλία ίδρυσης Σωματείου Τριτέκνων Δήμου Αριστοτέλη αποφάσισε να στηρίξει η Διοίκηση του Δήμου, κίνηση που θα βοηθήσει τους τρίτεκνους δημότες να αξιοποιήσουν το σύνολο των προνομίων που μπορούν να αξιοποιήσουν βάσει της σχετικής νομοθεσίας, με την ένταξή τους στο υπό ίδρυση σωματείο. 

Οι διαδικασίες για τη σύσταση του σωματείου έχουν ήδη ξεκινήσει και όποιος επιθυμεί να εγγραφεί και ενταχθεί στον κατάλογο των ιδρυτικών μελών καλείται να επικοινωνήσει με τις εκπροσώπους της ομάδας τριτέκνων πολιτών, που ανέλαβε την…

εν λόγω πρωτοβουλία,  κ. Ευτυχία Καλιοντζή (τηλ.: 6949971438) και κ. Μαρία Βελισσαρίου (τηλ: 6973303216), καθώς και με τον κ. Βασίλη Κοκκαλιάρη, Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου Αριστοτέλη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση v.kokkaliaris@dimosaristoteli.gr.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, μετά τη συνάντηση με τρίτεκνους δημότες, κατά την οποία αποφασίστηκε η εκκίνηση της συγκεκριμένης προσπάθειας, τόνισε:

«Στεκόμαστε δίπλα στους τρίτεκνους συμπολίτες μας, αρωγοί σε μια προσπάθεια που θα αφορά σε μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, δημότες ή μη, προκειμένου να αξιοποιηθεί κάθε νομικά προβλεπόμενη δυνατότητα στήριξης των οικογενειών αυτών. Τρίτεκνοι και πολύκτενοι γενικώς, αποτελούν τους στυλοβάτες κάθε σχεδίου που μπορεί η Πολιτεία να εφαρμόσει για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού Προβλήματος. Εμείς ως Αυτοδιοίκηση, είμαστε παρόντες για να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια που μας αναλογεί.»

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 15/11/2022]