LONELY PLANET: Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023!

Στην 18η ετήσια λίστα της Best in Travel που παρουσίασε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet, ξεχωρίζοντας τους καλύτερους προορισμούς για το 2023, βρίσκεται από σήμερα η Χαλκιδική! 

Η Χαλκιδική συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 6 top προορισμούς παγκοσμίως για χαλάρωση (UNWIND) και ταυτόχρονα, κατατάσσεται στους 30 καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο! 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Lonely Planet προτείνει 30 μοναδικά μέρη στον κόσμο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον κόσμο, προτείνοντας επιλεγμένους προορισμούς και προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πρόγραμμα για κάθε μέρος. Η λίστα του 2023 είναι ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι προορισμοί χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: Για να φας, να μάθεις, να ταξιδέψεις, να χαλαρώσεις και να συνδεθείς. Και όπως γράφει το Lonely Planet: «Μπορεί να επισκιάζεται από τα νησιά της Ελλάδας, όμως η Χαλκιδική είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για χαλάρωση και ηρεμία». 

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που και το Lonely Planet αναγνωρίζει ότι Σαν τη Χαλκιδική.. δεν έχει! Η κατάταξη της Χαλκιδικής ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου είναι πολύ τιμητική όχι μόνο για τον προορισμό αλλά και για τη χώρα. Το brand της Χαλκιδικής γίνεται όλο και πιο ισχυρό και αυτό είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και αποτελεσματικής δουλειάς που κάνουμε στον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, όλοι μαζί αυτοδιοίκηση και φορείς. Η Ελλάδα λοιπόν για άλλη μία φορά στην κορυφή του κόσμου χάρη στη Χαλκιδική!»

Σημείωση:

Ακολουθώντας το link μπορείτε να κατεβάσετε ένα μικρό video που ετοιμάσαμε και έχουμε ανεβάσει ως post στα social media:

https://wetransfer.com/downloads/f262d7b9c6a3a86627185b52c555a25720221117100132/9e431c  

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 17/11/2022]