Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 38 ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ INFLUENCERS

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στη Χαλκιδική 38 βρετανούς και Ιρλανδούς influencers και διαμορφωτές κοινής γνώμης με εκατοντάδες αφοσιωμένους ακολούθους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παρουσιάζοντας τη Χαλκιδική μέσα από τα δικά τους μάτια με τον πλέον σύγχρονο τρόπο αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος και συνεχίζοντας τόνισε:

Ένα μεγάλο project, το οποίο σχεδιάζεται εδώ και 3 μήνες, από κοινού με τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης και το γραφείο του ΕΟΤ Αγγλίας και Ιρλανδίας σε μία κοινή προσπάθεια να προβάλλουμε την ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης στη Χαλκιδική σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμική πόλη της Θεσσαλονίκης στην Αγγλική αγορά. Οι 38 influencers με συνολικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνάνε τα 3 εκατ. σε Instagram, YouTube, blog & TikTok είναι μία στοχευμένη δράση που προβάλλει δυναμικά τη Χαλκιδική ενισχύοντας τη τουριστική της ταυτότητα στη 2η πιο σημαντική αγορά της, την Αγγλία.

Κάνοντας πράξη, αυτό που πραγματικά πιστεύω τις συνέργειες, τους σύγχρονους τρόπους προβολής, την εξωστρέφεια και μαζί με την πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούμε να πετύχουμε πολλά ξεκινώντας με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Και θα το καταφέρνουμε, φέρνουμε μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό επιβεβαιώνεται από την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Jet2 από 1η Απριλίου 2023.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 11/10/2022]