EΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ 3D ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Η Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη δουλεύοντας μεθοδευμένα και στοχευμένα καθ όλη την διάρκεια του covid-19 ξεκινά την τουριστική σεζόν για το 2022 με την ανανέωση της συνεργασίας της, με το ταξιδιωτικό γραφείο «S-Cape Travel» , και γνωστοποιεί την επανεκκίνηση λειτουργίας της αίθουσας 3D στην Ιερισσό, έχοντας κλείσει καταρχήν ένα πακέτο εβδομαδιαίων επισκέψεων με Ολλανδούς τουρίστες για το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος. Συνεχίζουμε τις επαφές μας και με άλλα πρακτορεία, τα οποία αναφέρουν ότι υπάρχει για το 2022 ένα έντονο ενδιαφέρον από τουρίστες, για διοργάνωση εκδρομών, καθώς και την προτίμηση τους να επισκεφτούν το Κέντρο Πολιτισμού.

Επίσης ανακοινώνεται

H λειτουργία της αίθουσας 3D και η προβολή των παρακάτω ταινιών για το μήνα Απρίλιο: “Φως Μοναχοίς Άγγελοι”, “Θαλασσόκοσμος” και “Άγιο Όρος”, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο : 2377021130.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας, για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας ισχύουν τα κάτωθι.

Οι θεατές εισέρχονται με την επίδειξη:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης
  • Για τους ανήλικους από 4 έως 17 ετών, απαιτείται βεβαίωση δήλωσης αποτελέσματος self-test εντός 24 ωρών πριν την έναρξη της προβολής.
  • Για τους ανήλικους κάτω των 4 ετών δε χρειάζεται κανένα έγγραφο ή πιστοποιητικό.
  • Εντύπου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, φοιτητική ή μαθητική ταυτότητα κλπ).

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 12/4/2022]