AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Δήμος Αριστοτέλη ενημερώνει:

Ολοκληρώθηκε με ευθύνη και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής  το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού του Παλαιοχωρίου από το πρατήριο Βέλλιου (είσοδος από Αρναία) έως πρατήριο Δημητριάδη (είσοδος από Νεοχώρι).

Ουσιαστικά πρόκειται για τον κεντρικό δρόμο που διαπερνά ολόκληρο τον οικισμό του Παλαιοχωρίου, που ομολογουμένως ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Επιπρόσθετα ασφαλτοστρώθηκε και ο δρόμος που συνδέει την κεντρική οδό με την κεντρική πλατεία του Παλαιοχωρίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την… ερχόμενη Δευτέρα με την ασφαλτόστρωση ενός ακόμη τμήματος πλησίον του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου.

Έγινε πολύ μεγάλη κινητοποίηση και εξαιρετικός συντονισμός. Απασχολήθηκαν πολλά μηχανήματα και πολλοί εργαζόμενοι. Τόσο ο επιβλέπων μηχανικός του έργου όσο και οι εργαζόμενοι υπερέβησαν εαυτόν. Γενικώς έγινε πολύ καλή δουλειά.

Θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαιτέρως προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας και στην Περιφερειακή μας Σύμβουλο κα Κατερίνα Ζωγράφου.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 6/6/2021]