COVID TEST ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021 , και από ώρα 10:00 έως και 14.00 θα διεξαχθούν από τον ΕΟΔΥ μαζικά covid tests στην Ιερισσό.

Πρόγραμμα:

  • Από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 θα διεξαχθούν rapid tests στα παιδιά του Γυμνασίου της Ιερισσού στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Οι μαθητές οφείλουν να φέρουν μαζί τους τη βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα για υποβολή σε rapid test, την αστυνομική τους ταυτότητα (εφόσον υπάρχει), τον αριθμό ΑΜΚΑ και να δηλώσουν κάποιο κινητό τηλέφωνο για την ενημέρωση επί του αποτελέσματος.

  • Από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 στην οδό Ηρώων (στο τέλος του πάρκου) θα διεξαχθούν rapid tests στο γενικό πληθυσμό μέσα από το αυτοκίνητο. Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με το αυτοκίνητο τους , φέροντας μαζί τους την ταυτότητα, το ΑΜΚΑ και το κινητό τους τηλέφωνο.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ,σύμφωνα με γνωστοποίηση της αρμόδιας ομάδας υγείας του ΕΟΔΥ ,στη διαδικασία των rapid tests που διεξήχθησαν στην Ουρανούπολη, στις 02 Μαρτίου 2021, συμμετείχε ποσοστό άνω του 10% του τοπικού πληθυσμού (130 τέστ) και το ποσοστό θετικών κρουσμάτων βρίσκεται κάτω από το 3%.

 

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 4/3/2021]