ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Σε συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, στα έργα που υλοποιούνται στο νομό, μετέβη την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή του Γοματίου.

Ο κ. Γιώργος επισκέφτηκε τα έργα, συνοδευόμενος από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ., για να παρακολουθήσει την πρόοδο των έργων οδοποιίας που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την υλοποίηση τμήματος του έργου “Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του Οδικού Δικτύου των Δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη αρμοδιότητας ΠΕΧ”, συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000€.

Ο κ. Γιώργος σε δηλώσεις του τόνισε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ρυθμό υλοποίησης ενός μεγάλου έργου, που αφορά στο μεγαλύτερο μέρος του νομού και σκοπό έχει την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο μετά από πλημμύρες. Προτεραιότητα μας, όπως έχω επανειλημμένα τονίσει, είναι η ασφάλεια των πολιτών και η ασφαλής μετακίνηση των οχημάτων. Το συγκεκριμένο τμήμα (Γομάτι-Ιερισσός) της Ε.Ο. Πολυγύρου-Ιερισσού, έχρηζε άμεσης παρέμβασης σε πολλά σημεία, αφού επί δεκαετίες δεν έγινε καμία ουσιαστική εργασία αποκατάστασης σ’ αυτό, κυρίως λόγω οικονομικής δυσχέρειας”.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 13/10/2020]