ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Α. Τζιτζικώστας: «Η Περιφέρεια φροντίζει ώστε η Κεντρική Μακεδονία να είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός»

Δωρεάν τηλεκπαίδευση για επιχειρηματίες, στελέχη και εργαζομένους σε όλο το φάσμα των επαγγελματιών του τουρισμού αρχίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα έχουν ως αντικείμενο την εκπαίδευση και επιμόρφωση όσων ασχολούνται με τον τουρισμό στην Κεντρική Μακεδονία για τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, που οφείλουν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις για την προστασία του κοινού από τον κορονοϊό.

Η τηλεκπαίδευση θα γίνει μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Κεντρικής Μακεδονίας σε τρεις κύκλους.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η τηλεκπαίδευση είναι:

  1. 1.Τουριστικά καταλύματα και κατασκηνώσεις.
  2. 2.Εστίαση, καφέ, μπαρ και εστιατόρια.
  3. 3.Τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, τουριστικά γραφεία (εκμετάλλευση τουριστικών λεωφορείων – Δημόσιας Χρήσης τουριστικά λεωφορεία ανοιχτού και κλειστού τύπου) και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι αιτήσεις της πρώτης φάσης για την εκπαίδευση των ιδιοκτητών και εργαζόμενων στα τουριστικά καταλύματα θα κατατίθενται μέχρι τις 12 Ιουνίου και τα τμήματα εκπαίδευσης των 25 ατόμων θα αρχίσουν από τις 15 Ιουνίου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής φόρμας στο www.kekpkm.gr. Τα σεμινάρια θα διαρκέσουν για δύο ή τρεις μέρες, με σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση.

 

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 4/6/2020]