ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δείτε παρακάτω τις ευχαριστήριες επιστολές του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής προς την Εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής κ. Μιχάλη Μαργαριτίδη…

Θέμα: «Ευχαριστήρια επιστολή»

Σε μια σημαντική προσφορά νοσοκομειακού υλικού προς το Γ. Ν. Χαλκιδικής προχώρησε η Ανώνυμη Εταιρεία Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού, «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.». Η Εταιρεία δώρισε στη Μ.Ε.Θ. του  Νοσοκομείο μας 400 ολόσωμες  φόρμες Tyvek με ενσωματωμένη κουκούλα και ελαστικοποίηση στα ανοίγματα (κεφάλι, καρπούς και αστραγάλους) και φερμουάρ με  κάλυμμα και  400 προστατευτικές ασπίδες  προσώπου κλιβανιζόμενες  για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκιδικής, κ. Δρ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης, ευχαρίστησε την Εταιρεία για την ανιδιοτελή στήριξη  στο έργο που επιτελεί  το Νοσοκομείο, τονίζοντας ότι η ευγενική αυτή δωρεά, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση

Με εκτίμηση, Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκιδικής, Δρ. Κωνσταντίνος Σ. Δεδελούδης

 

Θέμα: «Ευχαριστήρια επιστολή»

Αξιότιμε κ  Μιχάλη Μαργαριτίδη, Πρόεδρε του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής,

Με την παρούσα επιστολή εγώ προσωπικά και όλο του Διοικητικό Συμβούλιο του  Γ. Ν. Χαλκιδικής επιθυμούμε  να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ευγενική σας χειρονομία να ενισχύσετε την προσπάθεια που καταβάλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του, προσφέροντας δωρεάν 20 ολόσωμες  φόρμες Tyvek 4565 3M, με ενσωματωμένη κουκούλα και ελαστικοποίηση στα ανοίγματα (κεφάλι, καρπούς και αστραγάλους) και φερμουάρ με  κάλυμμα και 1000 χειρουργικές  μάσκες προστασίας Non Woven με λαστιχάκι.

Ευελπιστούμε η προσφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χαλκιδικής,  να γίνει παράδειγμα προς μίμηση  και να συνδράμουν κατά δύναμιν και άλλοι, στην σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στο Νοσοκομείο μας  για την αντιμετώπιση της παρούσας δύσκολης συγκυρίας λόγω της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση, Ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκιδικής, Δρ. Κωνσταντίνος Σ. Δεδελούδης”

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 22/4/2020]