ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάραας ”ΑΕΤΟΣ” στους χώρους του δημοτικού σχολείου Βαρβάρας ενισχύοντας την τράπεζα αίματος ΄΄Βαρβάρας Χαλκιδικής” με 53 μονάδες αίματος που θα διατεθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη από αίμα.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του Συλλόγου , απευθύνονται ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν για ακόμη μία φορά στην προσπάθεια αυτή

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Χίλια μπράβο στους εθελοντές αιμοδότες του χωριού μας που παίρνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης έδωσαν το παρόν στην αιμοδοσία και κατάφεραν να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος Βαρβάρας με 53 μονάδες αίματος! Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας τις δύσκολες αυτές ώρες ! Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Πολυγύρου που αψηφώντας τις δυσκολίες των ημερών και την υπερβολική κούραση βρέθηκαν κοντά μας ! Να σας έχει ο Θεός καλά να συνεχίζετε το έργο σας . Ραντεβού το καλοκαίρι για την επόμενη αιμοδοσία ….μέχρι τότε ”Μένουμε_σπίτι” όσο χρειαστεί ,για να παραμείνουμε ασφαλείς!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 22/3/2020]