ΈΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ο Δήμος Αριστοτέλη ανακοινώνει την ένταξη της χρηματοδότησης έργου που αφορά στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση-εγκατάσταση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του δήμου, στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Την έγκριση της χρηματοδότησης ύψους 157.480 ευρώ, υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκος, ενώ φορέας υλοποίησης του έργου, είναι ο Δήμος Αριστοτέλη, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Η ασφάλεια των παιδιών είναι μια διαρκής έγνοια όλων και είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας, που εξασφαλίσαμε τη δυνατότητα ενίσχυσης αυτής της ασφάλειας στις σχολικές μας δομές. Όπως είχα δεσμευτεί, ως Δημοτική Αρχή δεν θα αναζητήσουμε ποτέ άλλοθι απραξίας σε υπαρκτές και γνωστές οικονομικές δυσχέρειες, ούτε σε έκτακτες αντιξοότητες, ούτε στις ελλείψεις προσωπικού και μέσων που μπορεί να αντιμετωπίζει ο Δήμος. Εργαζόμαστε σκληρά, αξιοποιούμε τη δύναμη της συνεργασίας και πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση, για να επιτυγχάνουμε μέρα με τη μέρα, κάθε τόσο, έναν καινούργιο στόχο.»

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 4/3/2020]