ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Φίλες και φίλοι,

Κρίνω σκόπιμο να αναφέρω δημόσια την άποψή μου σχετικά με την ανακοίνωση της Τράπεζας Eurobank για παύση των εργασιών του Καταστήματός της στο Παλαιοχώρι από αρχές Φεβρουαρίου.

Πιστεύω, ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά και μας τίμησε ο κόσμος με την ψήφο του για αυτό, έχουμε υποχρέωση να ενημερώνουμε έντιμα τους πολίτες. Ούτε να αποσιωπούμε, ούτε να μειώνουμε τη σοβαρότητα κάποιων κρίσιμων θεμάτων, ούτε να μένουμε απλοί θεατές.

Το Κατάστημα Eurobank Παλαιοχωρίου είναι το μοναδικό κατάστημα της εν λόγω τράπεζας σε ολόκληρη τη Βορειοανατολική Χαλκιδική και εξυπηρετεί πολλούς κατοίκους από όλη την περιοχή. Είναι ένα κερδοφόρο κατάστημα που λειτουργεί επί δεκαετίες και που αναπτύσσεται συνεχώς, με βραβεύσεις τα τελευταία χρόνια σε πανελλαδικό επίπεδο. Εξυπηρετεί τη μισθοδοσία πολλών εργαζομένων στην περιοχή μας, πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και πολλούς συνταξιούχους, ηλικιωμένους και συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Με ομόφωνη απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλαιοχωρίου, στη συνεδρίαση του οποίου συμμετείχα και εγώ προσωπικά, αποφασίστηκε η ενημέρωση όλου του κόσμου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , των πολιτικών της περιοχής μας και των Μ.Μ.Ε. Αποφασίστηκε επίσης να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της τράπεζας Eurobank Πολυγύρου την Πέμπτη 23/1/2020.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι και προσωπικά και μέσω της θεσμικής μου αρμοδιότητας ως Αντιδημάρχου θα δώσω αυτόν τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις και με πίστη ότι όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε, όσο δύσκολος και αν φαίνεται, ώστε να αποτρέψουμε το κλείσιμο του Καταστήματος. Επίσης, σας διαβεβαιώνω ότι σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας αυτή θα είναι ο Δήμαρχός μας και η Δημοτική μας Αρχή.

Έχουμε ισχυρά επιχειρήματα τα οποία και θα αναπτύξουμε σε όλους τους υπευθύνους.

Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε τη συμπαράσταση των απανταχού Παλαιοχωρινών, μέσα από τη συμμετοχή τους, τις επαφές τους και την επιρροή που ο καθένας ασκεί.

Με τη νίκη!

του ΝΙΚΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Αντιδήμαρχου του Δήμου Αριστοτέλη

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 16/1/2020]