ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κοσμικό Κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨ της Αρναίας το 21ο Δείπνο Αγάπης του Ιδρύματος Αγάπης – Οίκος Ευγηρίας ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ της Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.
Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Αρναίας, υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Κατερίνας Ζωγράφου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ευλόγησε την Βασιλόπιτα και την έκοψε μαζί με τον Δήμαρχο και την Περιφερειακή Σύμβουλο Κατερίνα Ζωγράφου. Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης Διευθυντής του Ιδρύματος Αγάπης παρουσίασε τα πεπραγμένα και ο Απόστολος Ζήσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον οικονομικό απολογισμό έτους 2019.
Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης εμφανίστηκε η Χορωδία της Αδελφότητας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Θεσσαλονίκης που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη Λαχειοφόρο Αγορά.
Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Μητροπολίτης μαζί με την Αρχιτέκτονα Καλλιρρόη Σκλιοπίδου, παρουσίασαν τα σχέδια της επέκτασης του υφιστάμενου κτιρίου του Οίκου Ευγηρίας “Παναγία του Ακαθίστου”, που σχεδιάζεται να ανεγερθεί στο σημείο και κάλεσαν οποιονδήποτε έχει την δυνατότητα να βοηθήσει στην πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή μας, που θα φιλοξενεί στη λειτουργία του πενήντα γέροντες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτριος Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και Ιερείς από όλη την Μητρόπολη.
Διπλά Τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς αλλά και της Βασιλόπιτας ήταν ο Τοπικός Σύμβουλος Χρήστος Τσιαμούρης, που παρέλαβε τα δώρα του από τον Μητροπολίτη. Να σημειωθεί το πλήθος των φίλων του ιδρύματος που κατέκλισε τον χώρο της εκδήλωσης, που με την παρουσία του έδειξε την αγάπη και την συμπαράσταση στο θεάρεστο έργο του «Ιδρύματος της Αγάπης».

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 27/1/2020]