ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Κ.Μ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ

Την απόφασή του να συνδράμει ενεργά στην εκπροσώπηση του συνόλου της Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας, ως εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, εκφράζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος:

«Είναι τιμητική η εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου οι συνάδελφοι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, αρκετοί εκ των οποίων έχουν μακρά πορεία και εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση. Είμαι βέβαιος, πως ο…

Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, στο ψηφοδέλτιο του οποίου είχα τη χαρά να μετέχω, θα είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και άξιος συνεχιστής του Λάζαρου Κυρίζογλου, που έχει ταυτιστεί με δυναμικές διεκδικήσεις για μια καλύτερη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά μου, είμαι αποφασισμένος να συνδράμω ενεργά στην καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Τ.Α. της περιφέρειάς μας, διεκδικώντας τα θεσμικά εργαλεία και τους πόρους, που θα δώσουν στους Δήμους μας -άρα και στον Δήμο Αριστοτέλη- τη δυνατότητα να υπηρετούν ακόμα πιο αποτελεσματικά τους δημότες.»

Θυμίζουμε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, κατέκτησε 17 από τις 25 έδρες της ΠΕΔΚΜ στη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Τις 12 από τις 17 έδρες του συνδυασμού καταλαμβάνουν δήμαρχοι, με τον κο Βαλιάνο τρίτο σε σειρά εκλογής.

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 12/11/2019]