ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Με φόντο τις ομορφιές της φθινοπωρινής Χαλκιδικής 172 Ινδές καλλονές συμμετέχουν στο φημισμένο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Haut Monde Mrs. India Worldwide

«Mrs India Worldwide 2019» είναι ο τίτλος του διαγωνισμού ομορφιάς που διοργανώνει η ινδική εταιρία Haut Monde και διεξάγεται αυτές τις ημέρες –ήδη από χθες (Παρασκευή 11/10)- σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης και το θεματικό του πάρκο και η Αρναία με τα γραφικά της σοκάκια από σήμερα ταξιδεύουν στα πέρατα του κόσμου! Οι φιναλίστ των Ινδικών καλλιστείων φωτογραφήθηκαν και πήραν μία πρώτη γεύση από τη μαγευτική Χαλκιδική! Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής υποστηρικτής και αυτής της μοναδικής εκδήλωσης

Όπως ενημερώνει το ethnos.gr η τοπική συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, Χριστίνα Καραμίχου, στα καλλιστεία τα οποία απευθύνονται σε έγγαμες γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, συμμετέχουν 172 διαγωνιζόμενες.

«Μέσα από το διαγωνισμό ομορφιάς, στόχος είναι να αναδειχθεί η ινδική κουλτούρα και η δυναμική της γυναίκας μετά το γάμο’ να μπορεί να κάνει πράγματα και να υπάρχει στον κοινωνικό ιστό» αναφέρει στο ethnos.gr η κα. Καραμίχου, επισημαίνοντας ότι στο πλαίσιο του διαγωνισμού που θα λαμβάνει χώρα στη Σιθωνία Χαλκιδικής, δίνουν το ‘παρών’ περί τα 700 άτομα, συνολικά.

Άνοιγμα του προορισμού

Τα καλλιστεία τα οποία διεξάγονται μεταξύ 11 – 18 Οκτωβρίου, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, έχουν, ως στόχο, μεταξύ άλλων, να δώσουν ανάπτυξη τόσο στον προορισμό του νομού όσο και της Θεσσαλονίκης.

«Οι Ινδοί γνωρίζουν μόνο τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, φέτος θα ανακαλύψουμε την Χαλκιδική» αναφέρει στο ethnos.gr ο πρόεδρος της Haut Monde India, Bharat Bhramar.

Ο ίδιος επισήμανε, ότι πέρυσι τα καλλιστεία είχαν πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, «είχαμε πολύ καλή ανταπόκριση από την περσινή διοργάνωση στη Ρόδο, και φέτος, θέλουμε να ανακαλύψουμε κι άλλους προορισμούς στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο κ. Bhramar.

Να σημειώσουμε ότι ο μεγάλος τελικός των καλλιστείων ομορφιάς με τις Ινδές καλλονές θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις αίθουσες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 13/10/2019]