ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σε Ιερισσό και Ν. Μουδανιά

Το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων – Γιορτή των επαγγελματιών και τη Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2019 διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής φέτος το καλοκαίρι, θέλοντας να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και να προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα του νομού.

Το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων – Γιορτή των επαγγελματιών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού στην παραλία της Ιερισσού από 1η έως 4 Αυγούστου και η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2019 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών στην προβλήτα Νέων Μουδανιών το διάστημα από 7 έως 11 Αυγούστου. 

Στόχος των διοργανώσεων είναι ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, να μείνει ικανοποιημένος, γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των εκθέσεων είναι απλά ο ιδανικότερος.

Μέσω των επισκεπτών του Νομού εκείνο το διάστημα τα προϊόντα της Χαλκιδικής μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

Στο χώρο της έκθεσης επιτρέπεται λιανική πώληση των προϊόντων από τους εκθέτες. (Οι εκθέτες πρέπει να φροντίσουν να είναι τακτοποιημένοι φορολογικά για την έκδοση των νόμιμων παραστατικών πώλησης προϊόντων)

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (πολιτιστικές – χορευτικές, αθλητικές, ζωντανή μουσική κλπ.)

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με σεφ του Νομού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου προτίθεται επιδοτεί μέρος του κόστους ενοικίασης περιπτέρων και εξοπλισμού των επιχειρήσεων-μελών του που θα λάβουν μέρος στις εκθέσεις.

Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής -πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής) και έπειτα οι επιχειρήσεις του Νομού που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Παράλληλα το Επιμελητήριο καλεί τους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής να δηλώσουν συμμετοχή στις εκθέσεις για να προβάλουν και να προωθήσουν όλοι μαζί τον πλούτο του νομού.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: https://www.epichal.gr/chalkidiki/articles/article.jsp?context=103&categoryid=6998&articleid=9821 και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 μαζί με το κόστος ενοικίασης περιπτέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: info@epichal.gr , υπεύθυνη κ. Γεωργία Τζηρίτη.

[ΠΗΓΗ: https://www.halkidikifocus.gr, 9/7/2019]