ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ… «ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» O ANTIGOLD ΛΑΜΠΑΚΗΣ!

Υποψήφιος της ΝΔ, ζητά στήριξη Τσίπρα!!!

Απίθανα πράγματα γίνονται στην Αλεξανδρούπολη. Η ΝΔ ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες πως στηρίζει για τις εκλογές τον νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Ο φοβερός και τρομερός Λαμπάκης, πάντως, έχει άλλα σχέδια. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από την επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ! Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από τις συναντήσεις μας έχω διαμορφώσει την εικόνα ότι είστε ένας πολιτικός με δυνατότητα ρήξεων και συνεννοήσεων χάριν της κοινωνικής ευημερίας. Γι αυτό τον λόγο απευθύνομαι σε εσάς για να σας καταθέσω το αίτημα να διερευνήσετε με τους συνεργάτες σας και την κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη αν πρέπει να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου ως δημάρχου Αλεξανδρούπολης, όπως έχει ήδη κάνει η Νέα Δημοκρατία».

Σε άλλο σημείο της επιστολής του κάνει αναφορά στις αγωνιστικές περγαμηνές του: «Είναι σε όλους γνωστό ότι έχω συναντηθεί σε κοινωνικούς αγώνες με τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαίο τον αγώνα κατά των χρυσωρυχείων. (…) Θα διαπιστώσετε, εάν επ’ ολίγον ερευνήσετε, ότι είμαι ο αυτοδιοικητικός που συγκρούσθηκα πάμπολλες φορές με τον, κομματικό μου χώρο»!

Άραγε, τα έχει αυτά υπόψη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει κόψει κάθε γέφυρα με την κυβέρνηση; Τι λένε αυτοί που έσπευσαν νωρίς νωρίς να δώσουν το χρίσμα στον Λαμπάκη; Μήπως αποτελεί τον πρόδρομο όσων υποστηρίζουν ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να συγκυβερνήσουν;

[ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ, 19/11/2018]