ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ … ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;

Την Πέμπτη 25/10 θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που θα φτάσουν στις περιοχές που δείχνει ο χάρτης τοπικά και τα 7 μποφόρ και θα είναι αρκετά ψυχροί αφού θα μεταφέρουν ψυχρές αέριες μάζες από τα βαλκάνια.

Οι περιοχές που δείχνει ο χάρτης θα έχει τις μεγαλύτερες εντάσεις ανέμου και στην θάλασσα τον μεγαλύτερο κυματισμό οπότε δείξτε την ανάλογη προσοχή.

Η Πέμπτη λοιπόν θα είναι μία μέρα μεν με ηλιοφάνεια αλλά με ισχυρούς ανέμους ως το μεσημέρι και ψύχρα κυρίως στα ορεινά που το μεσημέρι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς και τους 17 στα πεδινά τμήματα με χαμηλή υγρασία λόγω των ανέμων που θα εξασθενήσουν όμως μέχρι το βράδυ .

Την Παρασκευή  ανήμερα του Αγ. Δημητρίου ο καιρός θα είναι πολύ καλός με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας την ημέρα και κρύο την νύχτα και νωρίς το πρωί και εξασθενημένους ανέμους.

Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και τοπικές ομίχλες το πρωί ενώ από πλευράς ανέμων θα επικρατήσει νότιο ρεύμα που θα ανεβάσει τις ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας αλλά και την υγρασία.

Ανήμερα λοιπόν της εθνικής εορτής δεν θα υπάρχουν προβλήματα και όλες οι εκδηλώσεις και οι παρελάσεις θα γίνουν ανεμπόδιστα από τον καιρό.

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 24/10/2018]