ΞΑΝΑΜΑΣΑΜΕ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) ΤΟ ΣΑΝΟ ΜΑΣ…

Πενία (θεματολογίας) τέχνας κατεργάζεται …

Από τις 18 Ιουνίου και για 10 ημέρες το Παρατηρητήριο του Τόλη τήρησε σιγήν ιχθύος. Στις 28 Ιουνίου πανηγύρισε για την αθώωση του Περικλή και της Ηριάννας (!). Στις 2 Ιουλίου εμφανίστηκε ο Ομότιμος με άρθρο-φωτιά από ένα λόγο του σε ημερίδα κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων στην Ήπειρο, και στις 3 Ιουλίου κάτι έπρεπε να πούμε για τις Σκουριές, έτσι δεν είναι; Περάσανε δύο βδομάδες και δεν γράψαμε τίποτα…

Τι να γράψουμε, τι να γράψουμε… Α! το βρήκα –θα αναφώνησε ο antigold εγκέφαλος που είχε την έμπνευση…

Ας ξαναπούμε για τις δηλώσεις Φάμελλου στην «επίκαιρη» ερώτηση που βάλαμε να κάνει εκείνος ο Σαρίδης, της Ένωσης Κεντρώων… Ναι, βρε, τότε… στις 11 Μαΐου (!!!)… Εξάλλου ούτε δυο μήνες δεν πέρασαν…

Θυμάστε έτσι; «Ψήσανε» τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Σαρίδη, ο οποίος εκλέγεται στην Α’ Θεσσαλονίκης να υποβάλλει «επίκαιρη ερώτηση»(!) προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Περί της νομιμότητας αδειοδότησης του μεταλλείου Σκουριών»!!!

Με… πηγή το «Υπόμνημα» που κατέθεσε ο Τόλης τον Απρίλη σύμφωνα με το οποίο το ΥΠΕΝ δε νομιμοποιείται και δεν οφείλει να εκδώσει καμία άδεια πριν αποφανθεί το ΣτΕ για την απαγόρευση Σκουρλέτη και χρησιμοποιώντας 100% την έωλη επιχειρηματολογία του Παρατηρητηρίου, ο κος Σαρίδης ρωτάει τον υπουργό εάν «προκειμένου να διασφαλισθεί η κατασκευή του εργοστασίου μεταλλουργίας και συνακόλουθα το δημόσιο συμφέρον, νομιμοποιείται το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπό αυτές τις συνθήκες και εν αναμονή της αποφάσεως του Στε να προχωρήσει στην αδειοδότηση του μεταλλείου Σκουριών»!!!

Άντε, λοιπόν ξανά-μανά για τις «μεταφορές επικίνδυνων αποβλήτων», για τη στεγάνωση του ΧΥΤΕΑ, και όλο αυτό το παραμύθι… Αυτή τη φορά στο στόχαστρο ο υφυπουργός Φάμμελος που είχε απαντήσει στον Σαρίδη… Και είμαστε και «αγωνιστές», τελειώνουμε το αστείο άρθρο με ένα από τα χειρότερα κλισέ τέτοιου τύπου: «Ποιους νομίζετε ότι κοροϊδεύετε κύριοι Σταθάκη και Φάμελλε;»!!! (Πω, πω… από τη στεναχώρια τους δεν θα κοιμηθούν το βράδυ οι άνθρωποι…)

Προφανώς το κοπάδι ξέμεινε από σανό, φρέσκο σανό δεν έχουμε και του δίνουμε τον ξαναμασημένο… Θλιβερό…