19 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΔΑΝ “ΒΙΑ” ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ…

Διαβάζω στην ΑΥΓΗ πως «Υπέρμετρη αστυνομική βία σε πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής καταγγέλλουν 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Οι βουλευτές ζητούν να αποδοθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που εμπλέκονται».!!!

Δεν μας λένε ποιός από αυτούς τους 19 ήταν παρών και είδε την «υπέρμετρη βία»… Προφανώς κανείς… Ενημερώθηκαν από τα tweet του antigold.gr… Το φοβερό άρθρο του Κώστα Πουλακίδα μας πληροφορεί πως «[…] οι διαδηλωτές έριξαν αυγά και μπογιά σε αστυνομικούς και τα ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη κροτίδων λάμψης και με επίθεση με κλομπ, χτυπώντας στα τυφλά και τραυματίζοντας αρκετούς διαδηλωτές. Στα επεισόδια χτυπήθηκε στο κεφάλι και υπάλληλος του Δήμου Αριστοτέλη που επιχείρησε να κατευνάσει την ένταση».

Τελικά τι έγινε με τους έξι (ή μήπως τέσσερις, ή μήπως δύο;) «τραυματίες»; Συνήλθαν από το… κώμα μετά την τυφλή επίθεση των ΜΑΤ;;; Και ο Λευτέρης συνήλθε από το σπρώξιμο;

Οι 19 βουλευτές δηλώνουν πως «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της τοπικής κοινωνίας να υπερασπίζεται την υγεία της, το φυσικό περιβάλλον, το μέλλον της, και αυτό δεν μπορεί να κατασταλεί από τις αστυνομικές δυνάμεις»… Σωστά, αλλά δενμας λένε πως οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» ήθελαν να διαδηλώσουν στο εργοτάξιο… Για την ιστορία, την ερώτηση υπογράφουν οι: Κατερίνα Ιγγλέζη, Φωτεινή Βάκη, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Μαρία Θελερίτη, Αννέτα Καββαδία, Αίχάν Καρά Γιουσούφ, Χρήστος Καραγιαννίδης, Νίνα Κασιμάτη, Αστέριος Καστόρης, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Τάσος Κουράκης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Σάκης Παπαδόπουλος, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ριζούλης, Κώστας Σπαρτινός, Αφροδίτη Σταμπουλή, Νίκος Φίλης, Γιώργος Ψυχογιός.

Μαντέψτε τώρα ποιος τους οργάνωσε…

Αστυνομική βία στις Σκουριές: Από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που μας κρύβει η φιλοκυβερνητική ΑΥΓΗ για να προστατεύσει όσο μπορεί τους βίαιους αστυνομικούς… Προσέξτε το αίμα και τις σκηνές βίας που διαδραματίζονται πίσω, στους δρόμους της Μ. Παναγιάς, όπου οι σκληροί αστυνομικοί καταδίωξαν τους διαδηλωτές από τις Σκουριές…  Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι 19 ήρωες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ξεσκεπάζουν τη συγκάλυψη… Εύγε!