ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΒΑΣΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται το Παλαιοχώρι υπάρχει επάνω στο πεζοδρόμιο μια ανοικτή βάση κολώνας ηλεκτροφωτισμού που προκαλεί δικαιολογημένο φόβο και ανάλογη ανησυχία στους κατοίκους και ειδικότερα στους γονείς.

Το εσωτερικό της βάσης, όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες που έχουμε στην διάθεση μας είναι ανοικτό και απολύτως προσβάσιμο από ανυποψίαστα παιδιά, που περνούν από το σημείο.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Αν έχει κοπεί καλώς, αν όχι αυτό καθιστά την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πολλοί κάτοικοι του χωριού εδώ και 3 χρόνια, που σοβεί αυτή η κατάσταση, έχουν απευθυνθεί αλλεπάλληλες φορές στον Δήμο Αριστοτέλη, για να δοθεί λύση.

Να επανατοποθετηθεί δηλαδή μια νέα κολώνα ηλεκτροφωτισμού, που θα δώσει και φως στο πεζοδρόμιο κατά τις νυχτερινές ώρες ή να φιμωθεί το στόμιο της βάσης.

Επιπλέον αναρωτιόμαστε, αν υπηρεσίες του Δήμου ή της ΔΕΗ  μπορούν τουλάχιστον να σφραγίσουν όσο πιο άμεσα γίνεται το στόμιο της βάσης, καθώς την προσεχή Κυριακή το Παλαιοχώρι αναμένεται αποτελέσει πόλο έλξης για εκατοντάδες φίλους του ποδοσφαίρου τόσο από την Βόρεια Χαλκιδική όσο και από την Θεσσαλονίκη, καθώς ο Άρης Παλαιοχώριου υποδέχεται τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα καλά αργούν να έρθουν, ενώ τα κακά και τα τραγικά γεγονότα παραμονεύουν για μια ανά πάσα στιγμή εμφάνιση. Ας μην τους δώσει τροφή για να επικρατήσουν η αδιαφορία και η αμέλεια μας.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 7/3/2018]