ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ;

Σε πρόσφατη ανάρτηση μας είδαμε την εντύπωση που έχουν προκαλέσει στον κόσμο της Ηπείρου η οικονομική άνεση που επιδεικνύουν σε κάθε κίνηση τους οι ντόπιοι οικολόγοι που αντιδρούν στις ερευνητικές γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες στην ευρύτερη περιοχή.

Μια άνεση που την θαυμάσαμε πολλές φορές και στη Χαλκιδική, αλλά και όπου έπρεπε να δώσουν το παρόν οι antigold. Από τις αίθουσες του ΣτΕ μέχρι τα δρώμενα σε δρόμους και πλατείες.

Στα Γιάννενα οι “οικολόγοι” ξεσήκωσαν τον κόσμο και για τις μονάδες βιοαερίου: http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/39411/2018-01-18.html. Όλως τυχαίως πάλι στη Ζίτσα.

Στην Άρτα στο πρόσφατο πάλι παρελθόν δεν ήθελαν τις ανεμογεννήτριες: http://radovizi-artas.blogspot.it/2014/02/blog-post_11.html

Πάγιο επιχείρημα των “οικολόγων” αν δεν κάνουμε λάθος είναι αντί για υδρογονάνθρακες να πάμε σε πράσινη ενέργεια, καθώς ως γνωστόν την ευαγγελίζονταν ως την πλέον καθαρή ενέργεια με απόλυτο φιλοπεριβαλλοντικό πρόσημο.

Μα ούτε αυτήν δεν θέλουν όπως αποδεικνύεται…

Που σημαίνει ότι μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει με τους “οικολόγους”…

Μήπως στο άμεσο ή προσεχές μέλλον οι δημοσιογράφοι του International Consortium of Journalists (αυτοί που αποκάλυψαν πολλά για τις offshores διάφορων ολιγαρχικών ελίτ) πρέπει να ασχοληθούν με τις πηγές χρηματοδότησης διάφορων “οικολογικών” οργανώσεων, ανά την υφήλιο;;; https://www.icij.org/

Δεν πρέπει να ισχύσει ένα παγκόσμιο Πόθεν Έσχες και για τις “οικολογικές” οργανώσεις για να δούμε αν υπάρχει η διαφάνεια για την οποία κόπτονται εφαρμόζεται στις οικονομικές συναλλαγές τους.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 20/1/2018]