ΙΣΚΡΑ ΚΑΤΑ «ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»!!!

Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση που αλιεύσαμε από τον ιστότοπο ΙΣΚΡΑ.

«Μαύρη Παρασκευή. Αντί να ποδοπατιέστε, ποδοπατήστε τους! Αντί να ποδοπατιέστε για μια φούστα ή παντελόνι, τάμπλετ, κραγιόν και κινητό, ποδοπατήστε αυτούς που σας έχουν απαγορεύσει να ψωνίζετε τις άλλες μέρες, που σας έχουν οδηγήσει στις ουρές για να παρακαλάτε να σας εκμεταλλευτούν για ένα κομμάτι ψωμί, που σας παίρνουν τα σπίτια, τους μισθούς, τις συντάξεις και σας πουλάνε αλληλεγγύη και κοινωνικό πρόσωπο ενώ σας έχουν λιώσει, που σας κάνουν να αισθάνεστε ένοχοι, που σας έχουν κλέψει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση, που αντί να κάνετε όνειρα και να σχεδιάζετε το μέλλον, η μόνη ελπίδα που σας αφήνουν είναι να έρθει όσο πιο αργά γίνεται η φτώχεια σε σας.

Αντί να φοβάστε μήπως δεν προλάβετε τα περιορισμένα κομμάτια, κάντε τους να σας φοβηθούν στους δρόμους. Αρπάξτε τη ζωή και το μέλλον που σας έκλεψαν».

Αναρωτιέμαι για ποιους μιλάνε οι «συναγωνιστές» του ΙΣΚΡΑ… Ποιοι μας έχουν απαγορεύσει να ψωνίζουμε τις άλλες μέρες, μας έχουν οδηγήσει στις ουρές για να παρακαλάμε να μας εκμεταλλευτούν για ένα κομμάτι ψωμί, μας παίρνουν τα σπίτια, τους μισθούς, τις συντάξεις και μας πουλάνε αλληλεγγύη και κοινωνικό πρόσωπο; Ισχύει εδώ το «εξ’ οικείων τα βέλη»;