ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΝΟΜΒΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ…

Ποιος είναι ο Ευθύμιος Καρανάσιος; Πρώην βουλευτής Χαλκιδικής με τη Νέα Δημοκρατία. Ωραία… Τι είναι η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής; Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκιδική, με τον κο Τόσκα και τους συν αυτώ… Πολύ ωραία…

Τι κοινό είχαν οι τελευταίες ανακοινώσεις του κου Καρανάσιου και του μπλογκ «ΣΥΝ σε όλα» της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής; Είχαν αντικείμενο την παρατεταμένη ανομβρία και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι καλλιέργειες όπως οι ελιές και τα σιτηρά στην περιοχή. Δείτε αντίστοιχα εδώ και εδώ.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Ζουμπάς βγάζει δική του ανακοίνωση με απειλές –και μάλιστα στο site του Δήμου, που έχει καταντήσει φερέφωνο του antigold «κινήματος»– και μας λέει πως για την πτώση στάθμης σε γεωτρήσεις και στο φράγμα Μ. Παναγιάς φταίει όχι η παρατεταμένη ανομβρία όπως υποστηρίζουν Καρανάσιος, Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και 19 αγροτικοί συνεταιρισμοί της Χαλκιδικής, αλλά οι εξορυκτικές δραστηριότητες, και η «λαϊκή οργή» θα είναι ανεξέλεγκτη!!!

Γατάκια… Που πάτε… Ο Ζουμπάς κατέχει την αλήθεια… Τι ανομβρία και κουραφέξαλα… Η Ελληνικός Χρυσός φταίει για ΟΛΑ… Πιθανότατα ΚΑΙ για την ανομβρία!!!

Υ.Γ. Ήταν άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο ρεζίλι μπορεί να γίνει κάποιος λόγω των… ανεξέλεγκτων εμμονών του…