ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

maniatisΣτο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων των μελών του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, διοργανώνεται επίσκεψη στη Β.Α. Χαλκιδική του βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ κ .Γιάννη Μανιάτη, Υπεύθυνου για την Ενέργεια ,το Περιβάλλον και τις Υποδομές, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα ο κ. Μανιάτης, πρόκειται να επισκεφτεί τα τρία εργοτάξια της «Ελληνικός Χρυσός», στο μεταλλείο των Μαύρων Πετρών και στο Φράγμα του Κοκκινόλακα, το εργοτάξιο της Ολυμπιάδας καθώς και το εργοτάξιο των Σκουριών.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, κατά την εδώ παραμονή του, πέρα από την ενημέρωσή του από τους φορείς της περιοχής για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Β.Α. Χαλκιδικής, πρόκειται να συναντηθεί με τα Διευθυντικά στελέχη της «Ελληνικός Χρυσός», με τα Σωματεία των εργαζομένων στο μεταλλείο καθώς και με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της Δημ. Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ του Δήμου Αριστοτέλη.

Το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00.μμ προγραμματίζεται πολιτική ομιλία από τον κ. Μανιάτη στην αίθουσα «Μητροπολίτης Σωκράτης» του δημαρχείου της Αρναίας, με θέμα:

«Η Ελλάδα που μπορεί, απέναντι στις προκλήσεις του αύριο».

“Η παρουσία του κ. Μανιάτη στοχεύει αφενός μεν στην ενημέρωσή του για τα πολύ σοβαρά και φλέγοντα ζητήματα που αφορούν μια περιοχή τόσο ευλογημένη αλλά και συκοφαντημένη με κάθε τρόπο και μέσον, αφετέρου δε στην παρουσίαση και διάχυση των θέσεων και των αναπτυξιακών- και όχι μόνο- προτάσεων της Κεντροαριστεράς, απέναντι στην πολιτική των φορολογικών επιβαρύνσεων και των παράλογων μέτρων σε μια κοινωνία που ασφυκτιά ,αλλά και που έχει όλες τις δυνατότητες να πάει μπροστά.

Με μια διακυβέρνηση όμως που θα λαμβάνει υπόψιν τη φέρουσα ικανότητα της κάθε κοινωνίας και του κάθε τόπου, από την οποία δεν γίνεται να απουσιάζει το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυάται την κοινωνική δικαιοσύνη και την αναπτυξιακή προοπτική, με γνώμονα τον Άνθρωπο.

Καλούμε τους Φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ αλλά και όλη την κοινωνία και τους πολίτες της Β.Α. Χαλκιδικής να πλαισιώσουν με την παρουσία τους την επίσκεψη αυτή, με επίκεντρο την ομιλία της Παρασκευής.”