ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ… ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ…

maxresdefaultΟ Νότης Μαριάς «κατήγγειλε» στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής την «προσπάθεια της Ελληνικός Χρυσός να ποινικοποιήσει το δικαίωμα ελεύθερης γνώμης και ψήφου του», όπως είχε το θράσος να πει στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 1/2/2017.

«[…] Προχθές έλαβα επιστολή από την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» που διενεργεί τις παραπάνω εξορύξεις χρυσού, η οποία στην ουσία ποινικοποιεί το δικαίωμά μου της ελεύθερης έκφρασης γνώμης και ψήφου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Ευρωβουλευτή.

Καταγγέλλω την απειλητική αυτή συμπεριφορά της «Ελληνικός Χρυσός», δηλώνω ότι δεν πτοούμαι από τις απειλές τους και καλώ εσάς κύριε Πρόεδρε, ως Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να προβείτε εσείς στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμά μας να ασκούμε τα καθήκοντά μας ελεύθερα ως ευρωβουλευτές και να μην υφιστάμεθα τις απειλές από οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση.»

Ο δε κος Χουντής βλέπει ξεκάθαρες «απειλές» στην επιστολή Θεοδωρακόπουλου!!!

«[…] Ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχιστεί παρά τις απειλές. Το συμφέρον της χώρας και της οικονομίας το καθορίζει ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι, όχι οι πολυεθνικές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι».

Προς απάντηση των δύο κυρίων θα τους προέτρεπα να διαβάσουν προσεκτικά την επιστολή των εργαζομένων σχετικά με το θέμα… Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…