ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ…

γγ0-660x330Δήμος Αριστοτέλη: Δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη η καθυστέρηση του Δήμου να καθαρίσει τον δρόμο Νεοχωρίου – Σταγείρων από κορμούς δέντρων & κλαδιά;

Κάτοικοι και οδηγοί που κινούνται ανάμεσα στην επαρχιακή οδό Σταγείρων – Νεοχωρίου παραμένουν ανήσυχοι κάθε φορά που διασχίζουν το δρόμο. Κορμοί και κλαδιά δέντρων δείχνουν έτοιμα να πέσουν επάνω τους ανά πάσα στιγμή.

Το ζήτημα διογκώθηκε μετά την σφοδρή χιονόπτωση του περασμένου Ιανουαρίου, ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολεί την δημοτική αρχή, ενώ το θέμα έφερε στο προσκήνιο το chalkidiki-news.

Και είναι αξιοπερίεργη αυτή η στάση του δήμου, καθώς τόσο ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, όσο και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν διαρκώς ότι ο δήμος αναλαμβάνει εγκαίρως την τακτοποίηση αυτών των θεμάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη τα στελέχη της δημοτικής αρχής ήταν γεμάτα υπερηφάνεια και ικανοποίηση, επειδή ο εκτελών χρέη δημάρχου «έβαλε την Ελληνικός Χρυσός στη θέση της», όπως έλεγαν με εμφατικό τρόπο.

Η αιτία αυτής της χαράς ήταν η άρνηση του Γιώργου Ζουμπά σε αίτημα της εταιρείας να καθαρίσει με δικά της έξοδα την πυκνή παρόδια βλάστηση στην επαρχιακή οδό Βαρβάρας – Ολυμπιάδας για να κινούνται με ασφάλεια οι εργαζόμενοι της εταιρείας που κάνουν οδική χρήση του συγκεκριμένου δρόμου για να πάνε από τα σπίτια στις δουλειές τους και το αντίστροφο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εκτελούντα χρέη δημάρχου, το έργο αυτό είχε δοθεί με απευθείας ανάθεση και έγκαιρη χρηματοδότηση στον Δασικό Συνεταιρισμό της Αγίας Βαρβάρας, ενώ αναμένονταν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα να προχωρήσει και ο καθαρισμός πρανών και υδραυλάκων σε αντίστοιχους δρόμους της δημοτικής ενότητας Αρναίας.

Με την προκειμένη περίπτωση τι θα γίνει; Θα αναλάβει δράση ο δήμος πριν συμβεί το οτιδήποτε αρνητικό; Γιατί καθυστερεί μια τόση κρίσιμη παρέμβαση;

Ευχόμαστε ο δήμος να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει όσα απαιτούνται για τους κατοίκους του, αλλά και για όσους οδηγούς διέρχονται από τον δρόμο ανάμεσα στο Νεοχώρι και τα Στάγειρα το ταχύτερο δυνατόν. Τα καλά πράγματα αργούν. Τα κακά δεν θέλουν πολύ για να συμβούν.

Δυστυχώς…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 7/02/2017]