ΛΑΜΠΑΚΗΣ …ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ-770x506Ο «γαλάζιος» δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Έβρου κος Ευ. Λαμπάκης, εγκλωβισμένος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έχει εγκλωβιστεί η κα Ιγγλέζη στην Χαλκιδική, αναγκάστηκε να συγκρουστεί με την ηγεσία της Ν.Δ.. Διαβάζουμε στην σημερινή ΑΥΓΗ ανακοίνωσή του:

«Είμαι αναγκασμένος να πάω ενάντια στην παράταξη με την οποία είμαι ταυτισμένος ιδεολογικά, γιατί τόσο ο Μ. Βορίδης όσο -φοβάμαι- και ο Κυρ. Μητσοτάκης, στο θέμα των χρυσωρυχείων στέκονται απέναντι στους αγώνες των Εβριτών και είναι με τη μεριά της Eldorado!» δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι σε πρόσφατη επί κοινωνία του με τον Αλ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει αλλάξει θέση «γι’ αυτό και τον τιμά», όπως είπε ο Ευ. Λαμπάκης.

Η υπόθεση των χρυσορυχείων Θράκης έχει πολύ δρόμο ακόμα, και ο κος Λαμπάκης θα παραμείνει μόνος σε ένα νομό όπου η ανεργία θερίζει και οι κάτοικοι, βλέποντας και την κατάσταση στην Χαλκιδική, αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως η υπόθεση χρυσορυχείων είναι καθαρά πολιτική και τους στερεί από την πολυαναμενόμενη ανάπτυξη.