ΤΟΛΗΣ ΚΑΛΕΙ OUTOTEC (ΜΕΣΩ Twitter!!!)…

2010-11-04_trip_to_aitik_69Η Outotec είναι η  Φινλανδική εταιρεία που ανέπτυξε την πυρομεταλλουργική μέθοδο flash smelting και εμπορεύεται το know-how. Η μέθοδος χρησιμοποιείται για την παραγωγή χαλκού και άλλων μετάλλων σε μεγάλο αριθμό εργοστασίων σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα antigoldεπιχειρήματα είναι πως η μέθοδος δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα λόγω υψηλότερης περιεκτικότητας σε αρσενικό, θέμα που έχει λυθεί με τις εκτεταμένες δοκιμές ημιβιομηχανικής κλίμακας στην Φινλανδία, με ορυκτά από τις Σκουριές.

Ο Τόλης και οι φίλοι του ζητούν επιμόνως πληροφορίες από τηνOutotecμέσω Twitter!!! Η εταιρεία τους απάντησε μια-δυο φορές για να τους ξεφορτωθεί, αλλά στη συνέχεια κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και σταμάτησε να απαντάει… Δεν είναι και σύνηθες φαινόμενο μεγάλες εταιρείες να απαντούν προσωπικά σε ενοχλητικούς που προσπαθούν να τις ακυρώσουν…

Αυτό ο Τόλης και οι φίλοι του το εξέλαβαν ως ακόμη μια «απόδειξη» πως η μέθοδος δεν εφαρμόζεται, θριαμβολογώντας πως «στρίμωξαν» την Outotecμε τα Twitterτους!!!

Εντάξει, από κάπου πρέπει να πιαστεί και ο πνιγμένος, και (ως συνήθως) πιάνεται από τα μαλλιά του…