Ο ΖΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ…

zoumpas870Διαβάσαμε στην εφημερίδα «Νέα Εγνατία» της Καβάλας, ένα δημοσίευμα σχετικό με την τελευταία άδεια ρουτίνας που πήρε η Ελληνικός Χρυσός. Στην ουσία πρόκειται για μια ανακεφαλαίωση των άρθρων που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα στον Αθηναϊκό τύπο, αλλά είχαμε και κάτι νέο: Δηλώσεις του κου Ζουμπά, του «υπηρεσιακού» δημάρχου δήμου Αριστοτέλη. Ο κος Ζουμπάς λοιπόν, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, δεν το «βάζει κάτω»! Πάντα αγωνιστικός και πάντα antigoldείναι έτοιμος για νέους ένδοξους αγώνες. Επίσης προανάγγειλε πως θα επισκεφτούν τον νέο Υπουργό για να τον «ενημερώσουν»! Το γνωστό σκηνικό δηλαδή… Η antigold κουστωδία –συνοδευόμενη πιθανώς για υποστήριξη από την κα Ιγγλέζη– θα επισκεφθεί τον υπουργό για την καθιερωμένη γκρίνια και την ανάπτυξη των «επιχειρημάτων»… Διαβάστε τις δηλώσεις Ζουμπά:

«Σχολιάζοντας την απόφαση του κ. Σταθάκη ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, τόνισε ότι στην ουσία πρόκειται για μια απλή εσωτερική τροποποίηση χωρίς ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο όταν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο ζήτημα με τη μεταλλουργία στην περιοχή δεν είναι δυνατόν να δίνει ελαφρά τη καρδία άδεια στην εταιρία. “Εμείς, πάντως, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα ζητήσουμε συνάντηση με τον νέο υπουργό, ο οποίος μπορεί να μη γνωρίζει κάποια δεδομένα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον” είπε ο κ. Ζουμπάς και πρόσθεσε “όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν θα αναδείξουμε μέσα από τη μαχητικότητα μας διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με την εν λόγω επένδυση και θα προβάλουμε εκ νέου το βασικό μας αίτημα που δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη ενός νέου σχεδιασμού για τις Σκουριές. Πριν από λίγες ημέρες δώσαμε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των κατοίκων που αντιδρούν στην εν λόγω επένδυση και τον επόμενο μήνα θα κάνουμε και πάλι στη συμπρωτεύουσαπορεία διαμαρτυρίας, με ελπίδα να πετύχει τον στόχο της και να προβληθεί από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης».

Φαίνεται οι «παραινέσεις» του ΑρχιμαΑγγελόγλου έπιασαν τόπο… Θυμάστε τι έγραψε στο μπλογκ του ο πάτερ; Δείτε εδώ

«[…] Κύριοι και κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αριστοτέλη, σας πήραμε από την πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων του αγώνα και σας καταστήσαμε Αρχή, ώστε θεσμικά να μπείτε μπροστά στον αγώνα των κατοίκων. Δεν σας επιλέξαμε εκπροσώπους μας ούτε για τα σκουπίδια ούτε για να μας στέλνετε λογαριασμούς του νερού έτους 2003…, ούτε για να οργανώνετε εκδηλώσεις για το μέλι της Αρναίας και το πόσο προστάτης είναι ο Αριστοτέλης. ΞΥΠΝΗΣΤΕεεεεεεεεεεεεεε. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕεεεεεεεεε. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ με αυτούς που σας ψήφισαν και αφήστε τις «βλακείες» της δικτύωσής σας με τα κινήματα του Αμαζονίου (τουλάχιστον μη θεωρείτε εμάς βλάκες και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας)».

Προφανώς, και ο… άγιος φοβέρα θέλει…