ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΣΤΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ

politismouΟ επικίνδυνος δρόμος των ιδεοληπτών του υπ. Πολιτισμού που απειλεί να τινάζει στον αέρα τις μεγαλύτερες επενδύσεις.

Στην υπόθεση του χρυσού στις Σκουριές πραγματικά συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα που σε κάνουν να απορείς και να αμφιβάλλεις κατά πόσον οι μεγάλες επενδύσεις στη χώρα θα πραγματοποιηθούν ή θα σκοντάψουν στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις ή τις εμμονές κομματικών και ιδεοληπτών! Μολονότι, λοιπόν, οι τοπικές υπηρεσίες στις Σκουριές έχουν δώσει την έγκρισή τους και έχουν παραπέμψει την υπόθεση στο ΚΑΣ προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα οριστικά, εντούτοις το υπ. Πολιτισμού μπλοκάρει τη διαδικασία πρώτον απαιτώντας αυτοψία (που θα γίνει σε δεύτερο χρόνο) και δεύτερον μεταθέτοντας την ευθύνη στο υπ. Περιβάλλοντος, το οποίο θα πρέπει πρώτα να επιλύσει τα δικά του ζητήματα τόσο σε σχέση με τις μελέτες όσο και με τη μεταφορά των αντικειμένων.

Εν πολλοίς, από τον Άννα στον… Καϊάφα! Εμπλοκή μιας τεράστιας επένδυσης για λόγους τυπικούς, παρά τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών υπηρεσιών, επειδή κάποιοι στο υπ. Πολιτισμού διακατέχονται από εμμονές, ιδεοληψίες και άκρατο συγκεντρωτισμό που οδηγεί στη γραφειοκρατία και στη ματαίωση πολύ σημαντικών για τον τόπο επενδύσεων.

Εκεί στη Lamda προσέξτε!

Με αφορμή τις Σκουριές, αναπόφευκτα το μυαλό όλων πάει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, εκεί όπου έχει παρεισφρήσει η συμμετοχή του υπουργείου του κ. Μπαλτά! Επειδή, λοιπόν, με αυτά που βλέπουμε να γίνονται στις Σκουριές τρομάζουμε, προειδοποιούμε τη Lamda να είναι πολύ προσεκτική και να ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ σε ό,τι προτείνεται για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή του υπ.Πολιτισμού, γιατί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί και ιδεολήπτες και θα την τινάξουν στον αέρα την επένδυση, θα εγκλωβίσουν τα πάντα σε παραπομπές από το

ένα υπουργείο στο άλλο, από οργανισμό σε οργανισμό, θα απαιτούν επαναλαμβανόμενες αυτοψίες και θα οδηγούνται πάντα σε αδιέξοδο. Προσέξτε… διότι εκτός των άλλων υπάρχουν συμφέροντα τοπικά και επιχειρηματικά που δεν θέλουν να πραγματοποιηθεί η επένδυση στο Ελληνικό

ΥΓ. 1: Υπάρχει η εκτίμηση ότι ορισμένοι νταραβεριτζήδες, διαχρονικοί στις Σκουριές, δημιουργούν σκόπιμα προβλήματα για να εμφανιστούν ως σωτήρες με το αζημίωτο. Ας το έχουν υπ’ όψιν οι Καναδοί.

ΥΓ. 2: Αυτός ο Μυλόπουλος του Μετρά θα πρέπει να καταλάβει ότι η διοίκηση ενός οργανισμού δεν είναι να διορίζει «ημετέρους», ούτε να βγάζει φωτογραφίες. Και αντί να πολεμάει επενδύσεις που φέρνουν φρέσκο χρήμα στη χώρα,να μας δικαιολογήσειεπαρκώςτααποτελέσματατωνδιαιτησιώνπου έχουν ως αρνητική για το φορολογούμενο πολίτη παρενέργεια να πριμοδοτούνται πλουσιοπάροχα οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι!

[ΠΗΓΗ: ΑΞΙΑ, 15/10/2016]