ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ!!!

kafaΑπίστευτη δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη: «Η εποχή που κάποιος είχε μαγαζί και ήταν αφεντικό του εαυτού του τελείωσε»

Σε μια πραγματικά πρωτοφανή δήλωση προέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, καλεσμένη στη χθεσινή εκπομπή “Επί του πιεστηρίου” στο “Κontrachannel” με τους Μάκη Κουρή και Σωτήρη Ξενάκη. Ειδικότερα, μιλώντας για την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και στις επιχειρήσεις και τις ελαστικές μορφές εργασίας η κα Καφαντάρη δήλωσε: «Η εποχή που κάποιος είχε μαγαζί και ήταν αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει…Πρέπει να βρούμε νέες μορφές συνεργατικότητας»… Σύμφωνα με την ίδια, «οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού…Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», δήλωσε ευθαρσώς!  Ερωτηθείσα για το πώς θα λειτουργήσει εξήγησε ότι «θα το δείτε όταν θα έρθει το νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την κοινωνική οικονομία».

Δηλαδή προαλείφεται το τέλος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της ελεύθερης αγοράς; Βενεζουέλα ερχόμαστε!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μαδούρο…

Δείτε την απίστευτη δήλωση εδώ

[ΠΗΓΗ: http://thecaller.gr/ , 26/8/2016]