ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ…)

mihos stanosΠυκνές είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δημόσιες εμφανίσεις του Γιάννη Μίχου σε εκδηλώσεις που αφορούν το Δήμο Αριστοτέλη.

Ο παραιτηθείς δήμαρχος εθεάθη στις εκδηλώσεις που είχαμε στα Αρχαία Στάγειρα μέσα στον Ιούλιο για το “Έτος Αριστοτέλη”.

Επίσης, έκανε την εμφάνιση του και την περασμένη Κυριακή στον Στανό στα εγκαίνια έργου ανάπλασης της κοινότητας (έργα πλακοστρώσεων και ηλεκτροφωτισμού).

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Μίχος παραιτήθηκε από τα δημαρχιακά καθήκοντα του, τον Απρίλιο του 2015 επικαλούμενος προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, που ήταν αδύνατο να τον κρατήσουν αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις του στο δήμο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τότε είχε δώσει την υπόσχεση πως: “Θα είμαι δίπλα στο νέο Δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας”.

Επομένως, οι επανεμφανίσεις αυτές ίσως να έχουν να κάνουν με την τήρηση της υπόσχεσης του απέναντι στον εκτελούντα χρέη δημάρχου Γιώργο Ζουμπά και την δημοτική παράταξη “Κίνημα Ανάπτυξης”.

Αλήθεια, με την υπόσχεση – δέσμευση που δόθηκε προεκλογικά για επαναφορά της ενότητας στο δήμο και τους κατοίκους του, τι θα γίνει; Θα τηρηθεί και αυτή;

Γίνεται κάτι προς αυτή την κατεύθυνση; Αν ναι, από ποιον ή ποιους και με ποιο τρόπο; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αξίζει να ακουστεί και να μαθευτεί.

Προς το παρόν, έχουμε μείνει με την πολύ δυσάρεστη εντύπωση πως τα λόγια περί επαναφοράς της ενότητας ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και τίποτα περισσότερο…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 4/8/2016]