ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ… ΜΙΣΟΥ ΔΗΜΟΥ!

arist1

Ο Δήμος των μισών δημοτών, ο Δήμος Αριστοτέλη μ’ άλλα λόγια,  (να με συγχωρείτε αλλά πλέον δεν μπορώ να πω ο Δήμος μας …) διέπρεψε για ακόμα μία φορά με ένα νέο “αεροπλανικού τύπου” βίντεο τουριστικής προβολής. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Δεν παρουσιάζονται ούτε σαν κουκίδα στον χάρτη,  τα Πυργαδίκια, το Στρατώνι, το Παλαιοχώρι το Νεοχώρι, ο Στανός, το Γομάτι, οι παραλίες στο Δεβελίκι ή από την Ολυμπιάδα ως το Στρατώνι και άλλα πολλά … μα πάρα πολλά. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Έχει χρησιμοποιηθεί ο γελοίος τίτλος Visit Aristotle… που σημαίνει επισκεφθείτε τον Αριστοτέλη… δηλαδή; Δηλαδή θα γελάνε και οι πέτρες μαζί μας διεθνώς.

Έχει πλάνα σχεδόν αποκλειστικά από drone-πολυκόπτερο -πως να το πω- και μάλιστα φτηνιάρικο του χιλιάρικου για τούτο και τα πλάνα από την σαχλαμαροκάμερα τύπου go pro“κομπιάζουν” με χρώματα κορεσμένα-ψεύτικα.

Δεν υπάρχει, ούτε σκηνοθέτης, ούτε σκηνοθετική προσέγγιση, χυμαδόν πλάνα, χωρίς καν άξονα κίνησης που ακόμα και φοιτητής στην Akto να είσαι θα ντρεπόσουν να παρουσιάσεις με αυτόν τον τρόπο το οπτικό υλικό.

Δεν υπάρχει κανενός είδους σχεδιασμός ή σενάριο και κανενός είδους μήνυμα μέσα σε 11 και βάλε λεπτά  συνεχούς “πτήσης” που μετά από λίγο σε κάνει να ανακατώνεσαι!

Θέλετε να συνεχίσω;

Μου φαίνεται πως δεν χρειάζεται. Είναι όμορφος ο τόπος μας-τουλάχιστον ο μισός που παρουσιάζεται-και έτσι οι άσχημες εντυπώσεις αμβλύνονται από την πλούσια σε όλα της πατρίδα του Αριστοτέλη. Για τα ρέστα αναλογιστείτε τι ψηφίσατε στις δημοτικές  εκλογές και σε ποιόν οφείλεται η ύπαρξη του πολιτιστικού τοπίου που παρουσιάζεται σ΄ αυτό το περι ού ο λόγος βίντεο… ε;

(Για να δείτε το video πατήστε ΕΔΩ η ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο