ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕ ANTIGOLD ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

005-kentro-politismouΑποτυχία της εκδήλωσης της διημερίδας, με 60 συμμετέχοντες, εκ των οποίων 30 θορυβούντες antigold, και τρανταχτές απουσίες.

Ύβρεις, διαξιφισμοί, μεγάλη ένταση και ηχηρές απουσίες. Αυτά ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν την ατμόσφαιρα στην εκδήλωση που έγινε χθες στην Ιερισσό στο πλαίσιο διημερίδας για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής, επί της ευκαιρία της ανακηρύξεως του τρέχοντος έτους σε επετειακό έτος Αριστοτέλη από την UNESCO.

Ανάμεσα στους περίπου 60 παρευρισκόμενους στο πολιτιστικό κέντρο της Ιερισσού δεν ήταν η υπουργός τουρισμού ‘Ελενα Κουντουρά (έστειλε χαιρετισμό μέσω SKYPE) και η βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη, οι οποίες μάλλον διαισθάνθηκαν αυτό που συνέβη σ΄όλους τους υπόλοιπους “επίσημους”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι 30 πολέμιοι της επένδυσης, που βρίσκονταν στην αίθουσα επιτίθονταν με ύβρεις προς την κυβέρνηση, τον Πάνο Σκουρλέτη, την βουλεύτρια Χαλκιδικής, τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και τον Δήμαρχο Γιώργο Ζουμπά κατηγορώντας τους για τους συνολικούς χειρισμούς τους στην υπόθεση της επένδυσης χρυσού.

Από την μήνη των antigold δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος κάποια στιγμή έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο υφυπουργός οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος μέσα σ’ αυτό το ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα κλήθηκε να κάνει ενημέρωση για επενδύσεις μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Αλήθεια, έτσι θα συνεχιστούν οι επετειακές εκδηλώσεις στην μνήμη του μεγάλου μας φιλοσόφου;

Σ’αυτό το νοσηρό κλίμα που έχουν επιβάλλει οι antigold στην Ιερισσό, το οποίο βεβηλώνει την μνήμη του;

Χαρακτηριστικό και το σχόλιο αναγνώστη του μπλογκ politesaristoteli.blogspot, όπου δημοσιεύθηκε η είδηση:

«Ανώνυμος είπε…: Ξεφτιλίζεται ο τόπος μας από μια χούφτα εμμονικούς και ακαλλιέργητους συμπολίτες. Θύματα βέβαια της προπαγάνδας του αρχέγονου και των υπολοίπων εργολάβων και κτηματιών του 3ου ποδιού. – 3 Απριλίου 2016 – 7:37 μ.μ.»

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 3/4/2016]