ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤOTΕΛΗ: “ΟΧΙ” ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ, “ΝΑΙ” ΣΤΟΥΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ANTIGOLD ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ…

Κόκκινη-Κάρτα-ΝεαΕτοιμαστείτε… Έρχονται οι μπαχαλάκηδες… Σαν τα σαλιγκάρια που βγαίνουν μετά τη βροχή, τώρα που άρχισαν οι ζέστες, ξεμύτισαν και οι «αλληλέγγυοι»… Γεγονός που σημαίνει πως στις 17 Απριλίου θα  έχουμε στις Σκουριές κυνηγητό, φωτοβολίδες, μάσκες, πιθανότατα και σφεντόνες, μπουλόνια, κ.λπ., κ.λπ…. Άλλη μια κόκκινη κάρτα προσωπικά στο Δήμαρχο. Αλλά να σημειώσουμε μια περίεργη σύμπτωση: Μήπως έχετε παρατηρήσει πως όποτε τα πράγματα αρχίζουν να κυλάνε ομαλά για την επένδυση, όπως τώρα με τις αδειοδοτήσεις κ.λπ., επιστρατεύονται οι «αλληλέγγυοι» και οι «αγανακτισμένοι πολίτες»; Φοβερό, ε; Μην τολμήσει όμως κανένας τοπικός ή όχι γραφικός πολιτευτής να βγει να πει «Είδατε; Με τις αδειοδοτήσεις υπάρχει αντίδραση της τοπικής κοινωνίας», γιατί θα φάει το κράξιμο της αρκούδας…

anarxompahaloi stis skouries

Και η σχετική αφίσα σε στιλ… κηδειόσημου…

Το μπλογκ politesaristoteli.blogspot.gr περιγράφει την κατάσταση με γλαφυρό τρόπο:

«Το τριήμερο 15-17 Απριλίου “αλληλέγγυοι” των antigold απ΄όλη την Ελλάδα προγραμματίζουν συνάντηση στις Σκουριές.

Όπως αναφέρεται στην αφίσα που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι antigold αλληλέγγυοι ετοιμάζουν «δράσεις και παρεμβάσεις αντίστασης στην κατ’ επίφαση νομιμότητα» (!!!???) και την Κυριακή 17 Απριλίου πορεία στις Σκουριές.

Αφήνουμε κατά μέρος το “σλόγκαν” της συνάντησης, καθώς antigold κινητοποίηση χωρίς ανεκδοτολογικού χαρακτήρα τσιτάτα δεν υφίσταται.

Τώρα όμως γίνεται αντιληπτό γιατί ο Δήμαρχος Αριστοτέλη είπε όχι στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στις 22 του τρέχοντος μηνός με αφορμή την χορηγία των αγώνων από την Ελληνικός Χρυσός.

Τώρα κατέστη σαφές, γιατί είπε ο Γιώργος Ζουμπάς όχι σε χιλιάδες διανυκτερεύσεις και γεύματα σε τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης του δήμου.

Η “ανάπτυξη” θα ερχόταν στον τόπο μας μια εβδομάδα νωρίτερα με την άφιξη αναρχομπάχαλων από όλη την Ελλάδα. Ποιος αθλητισμός και ποιοι πανελλήνιοι αγώνες;;; Κουταμάρες! “In Bahalotourism we trust” (μετ: “Όλα για τον μπαχαλοτουρισμό που εμπιστευόμαστε”)

Να μην ξεχάσουμε να στείλουμε ζουρνάδες και τις χορωδίες μας στην υποδοχή των κουκουλοφόρων αλληλέγγυων και επενδυτών…

Αυτή είναι μάλλον η οριστική μορφή ανάπτυξης, πολιτισμού και διάδοσης προτύπων στη νεολαία του τόπου, που επιθυμεί να εμπεδώσει η antigold δημοτική αρχή μας.

Ας το πανηγυρίσουμε… Και μπράβο της (δημοτικής αρχής)!»