«ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ»…

tsipras-kammenos-800x546Αν δεν κάνω λάθος ο ΙΣΚΡΑ δεν είναι «αριστεροί»; Ωραία… Και η κυβέρνηση «αριστεροί» δεν είναι; Τουλάχιστον έτσι αυτοαποκαλούνται! Επιτρέψτε πάντως μου να βάλω και στους δύο εισαγωγικά, στον καθένα για διαφορετικούς λόγους…

Οι «αριστεροί» του ΙΣΚΡΑ λοιπόν δεν χάνουν ευκαιρία να θάψουν τους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία… Διαβάζοντας την ανάρτηση με τίτλο «Τσίπρας-Καμμένος: κωλοτούμπες και καιροσκοπισμοί με αφορμή μια “γκάφα”», στο iskra.gr με ημερομηνία 19/03/2016, διαπιστώνω πως η επίθεση προς την κυβέρνηση είναι πιο έντονη και από αυτές της αντιπολίτευσης!!!

Και δεν θα περίμενα ποτέ βέβαια να συμφωνήσω με τον ΙΣΚΡΑ… Διαβάστε κι εσείς…

«Ο μέγας κωλοτούμπας ο Πάνος Καμμένος άρχισε να βάζει πολύ νερό στο κρασί του σχετικά με την απαίτησή του να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας για τη “γκάφα” της “Μακεδονίας”.

Την ίδια ώρα ο ευθυνόφοβος και καιροσκόπος Αλ. Τσίπρας κρατάει το Μουζάλα επί ξύλου κρεμάμενο, ροκανίζει τον χρόνο και αφήνει σιωπηρά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. 

Τσίπρας και Καμμένος παίζει ο ένας με τον άλλον το κρυφτό και τη γάτα με το ποντίκι.

Τσίπρας και Καμμένος και μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, αφού και οι δύο είναι συνυπεύθυνοι για πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα σε βάρους το τόπου και του λαού και τρέμουν την τιμωρία. 

Η πτώση του ενός “κινδυνεύει” να επιταχύνει την πτώση του άλλου και ο κατήφορος του ενός θα είναι και κατήφορος του άλλου. 

Αυτή η αναγκαστική “λυκοσυμμαχία” Τσίπρα-Καμμένου υπάρχει όσο τους δένει η εξουσία και όσο ο ένας φοβάται τον άλλον, αν και δεν αποκλείεται, σε μια φάση περαιτέρω όξυνσης της κρίσης και της λαϊκής κατακραυγής, ο ένας να θέλει να ξεφορτωθεί τον άλλον, με την αυταπάτη ότι μπορεί να γλιτώσει το σκάφος με αυτόν μέσα και τον άλλον στο βυθό. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι Τσίπρας-Καμμένος παίζοντας θέατρο, επιδιδόμενοι στον πιο φτηνό λαϊκισμό, λέγοντας συνεχώς ψέματα και μετερχόμενοι μεθόδους εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και εφήμερων εντυπώσεων, χειροτερεύουν συνεχώς τη θέση τους και φέρνουν πιο κοντά το πολιτικό τέλος τους, το οποίο φαντάζει να είναι πολύ οδυνηρό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι τόσο οδυνηρό και για το λαό.  – ΙΣΚΡΑ»