ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΥΣ, ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ & ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

kokkini-karta-50-etwn-se-podosfairisti_3.w_hr

Είπα κι εγώ… Είναι δυνατόν το «συντονιστικό» να δώσει ακριβείς ή αληθείς πληροφορίες; Και σφήκα να σε τσιμπήσει, σίγουρα «την έχουν στείλει οι τραμπούκοι της εταιρείας που υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών»… Εξ’ άλλου το ότι και η ΑΥΓΗ σε δημοσίευμά της υποστηρίζει τα λεγόμενα του συντονιστικού, φτάνει για να καταλάβει κάποιος πως κάτι μυρίζει εδώ…

Έτσι κι εχθές… Δύο συγχωριανοί ήπιαν παραπάνω και ήρθαν στα χέρια. Λυπηρό, αλλά συχνό φαινόμενο στην ελληνική επαρχία και όχι μόνον… Το συντονιστικό έσπευσε να μας πει πως πρόκειται για «επίθεση εναντίον συναγωνιστή»!!! Και φρόντισε να δημοσιευτεί και στην ΑΥΓΗ!

Όχι τίποτε άλλο, για να βλέπουν όλοι ποιοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να διατηρήσουν ζωντανή τη διχόνοια τη φαγωμάρα και την αντιπαράθεση στη κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής.

Διαβάστε και την σχετική ανακοίνωση των ενώσεων των εργαζομένων στα μεταλλεία που έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση και να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους. Τώρα αν θέλετε να πιστέψετε το «συντονιστικό», το κρίμα είναι δικό σας…

«Δεν ανεχόμαστε πια την προπαγάνδα κάθε λογής «συντονιστικού»

Χαλκιδική 01 Μαΐου 2015

Με αφορμή τον καβγά δυο μεθυσμένων ανδρών τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μ. Παναγία κάποιοι που παριστάνουν μονίμως τις αθώες περιστερές βρήκαν την ευκαιρία να πουλήσουν «επικοινωνιακά φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Δεν περιμένουμε λεβεντιά από εκείνους που την αψιμαχία 2 ανδρών (δυστυχώς συγχωριανών) την μετέτρεψαν σε γενικευμένη σύρραξη με αναλογία 30 εναντίον 2.

Δεν περιμένουμε ειλικρίνεια  και μπέσα από εκείνους  που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν με ικανοποίηση τις περιουσίες των συναδέλφων μας και βγάζουν τα απωθημένα τους στις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Δεν περιμένουμε  σεβασμό από εκείνους που την κουκούλα και τον φασισμό τα έχουν κάνει ασπίδα του δήθεν αγώνα τους.

Περιμένουμε όμως από εκείνους  μια ελάχιστη γενναιότητα, αν υπάρχει μέσα τους, εγκαταλείποντας της ανωνυμία του «συντονιστικού αγώνα»  για να μας πουν με στοιχεία σε ένα ειλικρινή και σοβαρό διάλογο ποιοι είναι αυτοί που υποδαυλίζουν συνεχώς την ένταση και το διχασμό στον τόπο. Ακόμη και δημοσίως αν το θέλουν με την παρουσία εκπροσώπων της πολιτείας και των ΜΜΕ.

Είναι εξοργιστικό και δεν ανεχόμαστε άλλο πια τέτοιου είδους ακραία και αντικοινωνικά στοιχεία να χρεώνουν σ’ εμάς  λογικές και πρακτικές  «εντεταλμένης υπηρεσίας» σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης. Εμείς είμαστε αυτοί που ταΐζουμε με τα κόπια και τους μόχθους μας ακόμη και αυτούς,  που έχουν κάνει επάγγελμα την άσκηση βίας και τρομοκρατίας στη ΒΑ Χαλκιδική παίζοντας με τα νεύρα, τα όνειρα και τις ελπίδες του κάθε εργαζόμενου οικογενειάρχη.

Αν έχουν τα κότσια τους  περιμένουμε για να λυθεί επιτέλους και αυτή η παρεξήγηση. Έχουν…; Καλώς. Αν δεν έχουν, ας σιωπήσουν. Αρκετά με τα παραμύθια, τις ψευτιές και τις ψευτομαγκιές τους».