ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΖΟΥΜΠΑ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ

mt_772641_IERISSOS_10_04_2013.limghandler

Αναπαράγουμε ανάρτηση του μπλογκ ρεσπέντζα, χωρίς απολύτως κανένα σχόλιο:

«Στις αναρτήσεις της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ γράφονται δεκάδες σχόλια καθημερινά αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είναι όλα προς ανάρτηση αφού πολλές φορές άλλα απ’ αυτά περιέχουν διαπιστωμένες ανακρίβειες και άλλα υπερβολικές (τουλάχιστον φαινομενικά) αναφορές!

Τα σχόλια αυτά, φυσικά, δεν αναρτώνται! Όμως η “περιέργειά” μάς οδηγεί στη συγκέντρωση πληροφοριών και στοιχείων, όπου αυτό είναι δυνατό, για να “δούμε τι παίζει”!

Κύριε Δήμαρχε,  εδώ και καιρό γίνονται πολλές αναφορές, δια των σχολίων, που αφορούν το Δήμο σας, Κυρία βουλεύτρια οι αναφορές αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα σας την Ιερισσό. Συγκεκριμένα:

Ο κόσμος βρίσκεται στα “κάγκελα” για την τουλάχιστον φαινομενική “αμέλειά σας” σε σχέση με τη λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Ιερισσό! Πολίτες του Δήμου σας αναρωτιόνται συχνά για πιο λόγο δεν ενδιαφέρεστε για τη λειτουργία του στην πρωτεύουσα του Δήμου.

Το καλοκαίρι έρχεται, υπολογισμοί μιλούν για διέλευση 600.000 τουριστών και παραθεριστών από την πρωτεύουσα του Δήμου, είναι λογικό να μην υπάρχει αστυνόμευση;

Οι πληροφορίες μας, και είναι σωστές, λένε πως επιχειρηματίες της περιοχής και επαγγελματίες είναι απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι από το πρόβλημα!

Κύριε Δήμαρχε, Κυρία Βουλεύτρια, γιατί δεν γίνονται οι απαραίτητες οι ενέργειες για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Ιερισσού; Κι αν έχουν γίνει (…που δεν έγιναν) γιατί δεν υπάρχει αποτέλεσμα!

Έκνομες πράξεις μένουν ξεκρέμαστες ή κρεμιούνται αλλά ξεραίνονται όπως τα …κρεμμύδια!  Ως πότε;

-Οι συνθήκες έχουν αλλάξει στο Δήμο, έχουμε νέα Δημοτική Αρχή!

-Η  κυβέρνηση άλλαξε,  έχουμε “δική” σας…!

Τι εμποδίζει για την σωστή κατεύθυνση απαραίτητων ενεργειών σας;

Και για το θέμα πολλά ακούγονται! Τα “εμπόδια” που αναφέρονται δεν τολμούμε να τα πιστέψουμε!

Ακούγονται πολλά που δυστυχώς γίνονται ολοένα και πιο πιστευτά από τους συνδημότες σας!

Ακούγονται πολλά… πάρα πολλά, που δυστυχώς δεν γράφονται!»

http://respentza.blogspot.gr, 28/05/2015