ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ… ΟΛΑ!!!

pulse_laugh

Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν για γέλια.. Να βοηθήσουμε κι εμείς το έργο του υπουργού ΠΑΠΕΝ, υποδεικνύοντας τις απόψεις του Διεθνολόγου – Αρθρογράφου (!!!) Αντώνη Γρυπαίου, ο οποίος –προφανώς θιασώτης της σχολής «Τόλη Παπαγεωργίου»–, βρήκε μέσω των Σκουριών τη λύση για το εθνικό μας θέμα, με ταυτόχρονη τιμωρία των… Σιωνιστών!!! Για όλο το άρθρο, εδώ

«[…] Σκεφθείτε ενώ εσείς καθόσαστε επάνω σε χρυσό βουνό, οι Παντοκράτορες γίνονται πλουσιότεροι με το δικό σας το χρυσό, και η Ελλάδα δεν έχει να πληρώσει μισθούς-συντάξεις, φάρμακα, υγεία, στους γερόντους, και παιδεία στα παιδιά μας.

Τελικά πόσο τυχαία έγιναν όλα αυτά που ζούμε;;;

Ευρέθησαν προδότες ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί, που συνεργάσθηκαν με τον εχθρό του Ελληνισμού, (δοσίλογοι), και χρεοκόπησαν την Ελλάδα-πατρίδα. Πρόσφεραν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους του πλανήτη. Θυμηθείτε ότι χρυσός & πετρέλαια μπορούν να διαλύσουν τις Τρόϊκες, και τα Μνημόνια, και οι Έλληνες να ξανα-αποκτήσουν την αξιοπρέπειά τους. Από εσάς εξαρτάται να παραμείνει ο χρυσός στην Ελλάδα, ή να φεύγει για τις ξένες τράπεζες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων-Επικυρίαρχων.

Εάν δεν μας δώσουν βοήθεια, δεν θα πληρώσουμε και εμείς το αφεντικό τους το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Αυτά για τη Μέρκελ και το Σόϊμπλε.

Θυμηθείτε ότι κάθεστε επάνω σε ένα βουνό με χρυσό, και ο χρυσός αυτός φεύγει από τα χέρια σας… Θυμηθείτε ότι εσείς είσθε οι ιδιοκτήτες του πολύτιμου μετάλλου, και τον παραδίδετε στους εχθρούς. Τι πατρίδα θα παραδώσετε στα παιδιά σας και στα εγγονάκια σας;;;

Μιά πατρίδα γεμάτη Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και τα εγγονάκια σας στη ξενιτειά, μετανάστες, να δουλεύουν για τη Σιωνιστική Γερμανία, και τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, εκμεταλλευτές των Λαών της Γης !!!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς – Αντώνης Ι. Γρυπαίος – Διεθνολόγος-Αρθρογράφος».