Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ “ANTIGOLD” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

001

Αλιεύσαμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο respentza.blogspot.gr με ημερομηνία 25/11/2014, η οποία έχει προκαλέσει και εξίσου ενδιαφέροντα σχόλια:

«Είχαμε γράψει πριν 1 μήνα περίπου στην ανάρτησή μας «Μία υπόδειξη, ένα υπονοούμενο και το υστερόγραφο!» ότι στο Δήμο Αριστοτέλη οι antigold δυνάμεις «θα οδηγηθούν σε πλήρη ρήξη σε σύντομο χρονικό διάστημα…».

Δεν είμαστε τότε εκτός πραγματικότητας, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Αν ανατρέξει κανείς στις αναρτήσεις σε συγκεκριμένα ιστολόγια ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ κι ΕΔΩ θα διαπιστώσει ότι η ρήξη υπάρχει ήδη … προβλέποντας, παραπέρα, ότι αυτή είναι οριστική και δεν υπάρχει …επιστροφή!»

Διαβάστε και μερικά σχόλια:

  • ποιος υπογράφει αυτό το άρθρο?? είναι κάποιου σχετικού με τα μεταλλεία ή είναι δικό σου??? ΑΣΤΕΡΙΞ: 25 Νοεμβρίου 2014 – 8:01 μ.μ.
  • Ρε ΑΣΤΕΡΙΞ, πόσο …ΑΣΤΕΡΙΞ μπορείς να γίνεις ακόμα; 25 Νοεμβρίου 2014 – 8:21 μ.μ.
  • το άρθρο αυτό θα πρέπει να το υπογράφουν οι χιλιάδες αγωνιστές αλλά και ψηφοφόροι του Μίχου ,που τους δούλεψε και τους δουλεύει. Απορίας άξιο είναι ότι οι αγωνιστές δημοτικοί σύμβουλοι πως όχι μόνο κωφεύουν. αλλά σηκώνουν το χέρι σε ότι τους συντάξει ο Μίχος. 25 Νοεμβρίου 2014 – 11:17 μ.μ.
  • Τους γνωρίζει καλά ο κόσμος και τους τρείς που μνημονεύεις. Σύντομα θα αποκαλυφτούν κι αυτοί. 25 Νοεμβρίου 2014 – 11:36 μ.μ.