ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…

Κωμωδία… Πρόστιμο 57 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης για παράνομο λατομείο !!! Σε ποιόν; Στον Δήμο που υπεραμύνεται της νομιμότητας, της οικολογίας, του περιβάλλοντος και καταφέρεται λάβρος κατά των εξορύξεων!

ed1c574a2676af07b4fca5bf45def4d4_XL

Διαβάζουμε στο http://www.faros24.gr/ πως η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επέβαλλε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης πρόστιμο 57 χιλιάδων ευρώ γιατί έπαιρνε παράνομα υλικά (χαλίκια) από αυτοσχέδιο λατομείο στην Βιομηχανική περιοχή του Άβαντα !!! Τον περασμένο Μάιο συνελήφθη φορτηγό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, να παίρνει από ιδιωτική έκταση τα υλικά, χωρίς να υπάρχει καμία άδεια. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος , αλλά και της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος μετέβη στην περιοχή και διαπίστωσε ότι έχουν εξορυχτεί χιλιάδες κυβικά υλικών, παράνομα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή αφού, μετά τους ιδιώτες που λαμβάνουν υλικά λατομεία από διάφορες παράνομες θέσεις και ένας Δήμος κάνει το ίδιο, με παράνομο τρόπο. Κατά της απόφασης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει την δυνατότητα να καταθέσει ένσταση μέσα σε 60 ημέρες όπως αναφέρεται και στην αναρτημένη απόφαση στη Διαύγεια  (Ω1ΦΣ7ΛΒ-8ΗΟ ).

Περιμένουμε με αγωνία τις δηλώσεις Λαμπάκη… Αλλά είμαι σίγουρος πως δεν ήξερε τίποτα ο άνθρωπος…..