ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ DNA

13

Στα πλαίσια της έρευνας για τα γεγονότα στις Σκουριές, στις 24/04,κλήθηκε άλλος ένας κάτοικος Χαλκιδικής για κατάθεση γενετικού υλικού. Μέχρι εδώ τίποτα παράξενο… Αμέσως δημοσιεύθηκε «κοινή δήλωση Δέσποινας Χαραλαμπίδου και Λάζαρου Τόσκα» όπου αναφέρεται πως «η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων και εκφράζει την απόλυτη συμπαράστασή της σε όλους τους διωκόμενους»… Ταυτόχρονα παρόμοιες δηλώσεις κάνει και ο Ρηγόπουλος Φραγκίσκος, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Φοβερά ανακλαστικά!

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Μαρτίου είχαν κληθεί 23 από τους 29 υπόπτους της υπόθεσης του Καρατζά να δώσουν γενετικό υλικό για την υπόθεση του εργοταξίου στις Σκουριές. Ένας από τους κατοίκους που είχε κληθεί τότε να δώσει γενετικό υλικό έλαβε σήμερα δικαστικό έγγραφο ότι το DNA του φέρεται να ταυτοποιήθηκε σήμερα για την υπόθεση του εργοταξίου.

Αυτό ήταν και ευκαιρία να ανέβει και πάλι ανάρτηση (έστω και αναδημοσίευση) στο σιωπούν antiglog.org, μετά από μια εβδομάδα ακινησίας…

Είμαστε βέβαια σε αναμονή για δήλωση Μίχου, στα πλαίσια της θέσης του «να αφήσουμε τη δικαιοσύνη –που της έχουμε εμπιστοσύνη– να κάνει τη δουλειά της…».