ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ NΤΡΟΠΗΣ!

YPERVAROS

Ξεκινάμε με ένα παράδοξο: Το βίντεο που αναφερόμαστε και βρίσκεται σε πολλά site αλλά και στο Youtube (δείτε εδώ), το έχουν ανεβάσει οι ίδιοι οι… ακτιβιστές, νομίζοντας πως έτσι ενισχύουν τον «αγώνα» τους… Σε αυτό το επτάλεπτο βιντεάκι, που αποτελεί όνειδος για κάθε έναν που συμμετείχε στην «κινητοποίηση», θα δείτε πράγματα και θαύματα!

Σε όλη τη διάρκεια της στημένης παράστασης υπάρχει μια γαλαρία έξω από το δρόμο, πάνω στα πρανή, η οποία βρίζει αισχρά την αστυνομία – η οποία να μην ξεχνάμε ούτε στιγμή πως πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το βρίσιμο είναι τόσο ενοχλητικό που ακόμα και ένας «δικός τους», στα σχόλια της ανάρτησης, γράφει:

«anarxas syrizeos: Πριν από 9 ώρες: Ήθελα να ήξερα, πόσο κοτούλες είναι αυτοί που βρίζουν, αλλά είναι στην καβάτζα και δεν ντρέπονται για τα ανθρωπάκια που διαμαρτύρονται. Ειδικά το ….. που κρατάει την κάμερα».

Στο οδόστρωμα βρίσκονται κάτι κοριτσόπουλα με εμφανή την άγνοια κινδύνου και ο κος Γιώργος…. Ο κος Γιώργος είναι ευτραφής μεσήλικας που δηλώνει καρδιακός. Στο 3:05 του βίντεο ακούγονται οδηγίες προς τον χειριστή της κάμερας: «Έχει καρδιά ο τύπος… Τράβα τον…». Ο έχει-καρδιά-Γιώργος έχει ξαπλώσει φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα και δεν κουνάει με τίποτα παρ’ όλες τις –ομολογουμένως ευγενικές- προτροπές της αστυνομίας (ακούγονται και στο μικρόφωνο: Παρακαλώ κύριε σηκωθείτε, και τέτοια…).

Στο τέλος τον αρπάζουν από τα πόδια και τον πάνε στην άκρη του δρόμου, ενώ το πλήθος αλαλάζει… Ξαφνικά εμφανίζονται τα λεωφορεία με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός και ο …ημιθανής μέχρι τότε Γιώργος, στο 4:26 πετάγεται ως σούπερμαν και πάει και ξαπλώνει μπροστά στο πρώτο λεωφορείο… Θαύμα! Κατά τα άλλα, η αδελφή του δήλωσε στην Εφημερίδα των Συντακτών (που αλλού;): «Είμαι η αδερφή του καρδιοπαθούς. Η καρδιά του αδερφού μου δουλεύει με μπαταρία, αν βγουν τα καλώδια από τη θέση τους, θα πεθάνει».

Επιτέλους, η αστυνομία καθαρίζει το δρόμο,  και οι βρισιές πολλαπλασιάζονται… Στο 6:00 ακούγεται και η ατάκα «Εσείς οπλίσατε τη σκανδάλη…». (Τι να εννοούσε άραγε ο ποιητής; ). Στο 7:00 τα λεωφορεία περνάνε και ακούγεται η απειλή: «Θα σας…..ήσουμε όλους….». Έτσι ωραία τελειώνει το επτάλεπτο βιντεάκι, που ανέβασαν οι «ακτιβιστές» για να στηρίξουν τις θέσεις τους…

Παρακαλώ δείτε το βίντεο, για να διαπιστώσετε το ποιόν αυτών των ανθρώπων που θέλουν να διαμορφώσουν το μέλλον όλων των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής….

Α… όσον αφορά τα ΜΜΕ, η (προφανώς μύωψ) Ντίνα Δασκαλοπούλου από την Εφημερίδα των Συντακτών γράφει: «Η ειρηνική συγκέντρωση των κατοίκων της Χαλκιδικής που διαμαρτύρονταν για τη διάνοιξη δασικών δρόμων από την Ελντοράντο αντιμετωπίστηκε από την αστυνομία με ξύλο, ύβρεις και τρεις συλλήψεις»…. Αχαχαχαχαχαχα….. καλό…..