ΜΗ ΒΙΑΙΗ ΕΓΚΛΗΣΗ!

Screen Shot 2013-06-26 at 7.34.43 μ.μ.

Ο γνωστός στα μέρη μας Τόλης Παπαγεωργίου,ο του Παρατηρητηρίου εγκαλεί τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Κο Χρήστο Πάχτα δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι: “Από αγάπη για τον τόπο μου, έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον μη-βίαιο αγώνα…”

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε μερικές παλαιότερες δηλώσεις του διότι  η ανοχή έχει τα όριά της και η ζωή όπως πάντα χιούμορ. Διαβάστε και θαυμάστε λοιπόν:

  • «Όταν, λοιπόν, υπήρχε γεωτρύπανο σε μας, πηγαίναμε και το καίγαμε!…  …Δεν δούλεψε γεωτρύπανο σε μας! Όλα τα κάψαμε και τα ανατινάξαμε!…»
  • «…Όταν ξεκινήσει γεωτρύπανο να δουλεύει στις Σάπες ή στο Πέραμα, πρέπει εμείς να είμαστε εκεί! Και θα συνειδητοποιήσουν τότε ότι πρέπει να κάνουν κάτι: να φωνάξουνε τα ΜΑΤ. Και από τη στιγμή που θα ‘ρθουνε μονάδες των ΜΑΤ σ’ εκείνο τον χώρο, το παιγνίδι το ‘χουνε χάσει! Πρέπει, δηλαδή, να προκαλέσουμε τα ΜΑΤ να ‘ρθουν εκεί πάνω!…»
  • «Θα τους εμποδίσουμε με κάθε θυσία. Ανεβαίνουμε ήδη κατά ομάδες για να ελέγχουμε τι γίνεται, αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί».
  • «Όσο με βαστούν οι δυνάμεις μου, εγώ θα παλεύω επάνω στο βουνό. Και όταν χρειαστεί, θα παλέψω και με τρόπο παράνομο», «…Εχτές, ο Βαγγέλης ο Λαμπάκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, είπε στους κατοίκους της περιοχής: “αν δεν το καταλάβατε, κηρύχτηκε ο πόλεμος”. Εγώ λοιπόν σας καλώ σε ανταρτοπόλεμο! Από αύριο το πρωί, με πρώτον εμένα…».
  • «Μιλήσαμε με τους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εκεί και τους δώσαμε μια διορία έως την Τετάρτη το μεσημέρι, για να δούμε ης άδειες της εταιρίας, κάτι που ζητάμε όλο τον τελευταίο καιρό. Τους θέσαμε προ των ευθυνών τους και τους ενημερώσαμε πως από κει και πέρα δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί»,
  • «δεν μας νοιάζει αν έχουμε θύματα και παιδιά, αρκεί να μη γίνει η επένδυση για τον χρυσό»