ΓΡ. ΤΑΣΙΟΣ: «ΒΑΛΑΜΕ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ»

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ , μετά την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του, με την αποχώρηση του Γιάννη Ρέτσου από το τιμόνι του κορυφαίου συλλογικού οργάνου που εκπροσωπεί τον ελληνικό Τουρισμό. 

Χθες, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος παρέστη στην κλειστή συνεδρίαση της 31ης Γενικής Συνέλευσης με τις… ιδιότητες του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων – ΠΟΞ και του Α΄ Αντιπροέδρου του ΣΕΤΕ, όπου μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε τον απολογισμό της εξάχρονης θητείας του. Ο κ. Τάσιος συμμετείχε στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Προέδρου του ΣΕΤΕ και CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» Γιάννη Παράσχη και των Μελών του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου που αναδείχθηκαν μέσα από μυστική ψηφοφορία και παρακολούθησε την ανοιχτή συνεδρίαση στο Μέγαρο Μουσικής και τις ομιλίες της Υπουργού Τουρισμού Ιωάννας Δρέττα και των κ.κ. Ρέτσου και Παράσχη.  

«Σήμερα είναι μια κομβική στιγμή για την οικογένεια  του ΣΕΤΕ. Είμαστε συγκινησιακά φορτισμένοι για την αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του Συνδέσμου μας και Κοινωνικού Εταίρου, μετά την ολοκλήρωση δύο πετυχημένων θητειών του φίλου μου Γιάννη Ρέτσου. Προσωπικά θέλω να τον συγχαρώ για το σπουδαίο έργο που αφήνει ως παρακαταθήκη και επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο Γιάννη Παράσχη. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε με την ενότητά μας ως απόλυτο όπλο να κοιτάζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, να αντιμετωπίζουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία και στο τέλος της ημέρας να είμαστε εμείς οι νικητές, ο Τουρισμός μας να πρωταγωνιστεί στην ελίτ της παγκόσμιας ζήτησης και ο κλάδος μας να βγάζει ασπροπρόσωπη την ελληνική οικονομία και να δημιουργεί αναχώματα στήριξης των πιο αδύναμων μέσα στις κρίσεις» δήλωσε ο κ. Τάσιος και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα νέα Μέλη του Δ.Σ.

«Επιδείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα, γίναμε μια γροθιά για το καλό της πατρίδας μας, φέραμε στο προσκήνιο πρωτόγνωρα ζητήματα για τον τουριστικό μας τομέα και τα επιλύσαμε. Με την κυβέρνηση της ΝΔ και τις άοκνες προσπάθειές μας, βάλαμε και τη Χαλκιδική μας στα κέντρα των αποφάσεων. Αυτή την παραγωγική Ελλάδα θέλουμε, για αυτή την πρωταγωνίστρια Χαλκιδική παλεύουμε, και για τον πρωτοπόρο Τουρισμό μας στη Μεσόγειο θα δώσουμε νέες «μάχες», γιατί οι δυσκολίες δεν πέρασαν, οι προκλήσεις εξακολουθούν να βρίσκονται μπροστά μας», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής και πρόσθεσε:

«Σήμερα, το 2023, αφήνουμε πίσω μας τα τραύματα της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης και μπαίνουμε πλέον σε μια νέα τροχιά σταθερής και τολμηρής Ανάπτυξης. Δίνουμε ραντεβού όλοι μαζί στις κάλπες την Κυριακή 25 Ιουνίου, για να ολοκληρώσουμε τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε στις 21 Μαΐου, για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια δεύτερη έδρα στη Χαλκιδική». 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 1/6/2023]